pondělí, 28 září 2015 13:40

Kompilace k pátému výročí Forbidden Society Recordings

Written by  Tz

Forbidden Society Recordings slaví páté narozeniny! Za těch pět let fungování na labelu stihlo vyjít nepřeberné množství řízného drum & bassu od řady různých producentů. Na Forbidden Society teď připadl náročný úkol: vybrat z té hromady hudby to nejlepší - 20 tracků, které nejlépe ukazují, co je Forbidden Society Recordings zač.

Rázné bubny, hutné basslinky a temná atmosféra, kterou je portfolio Forbidden Society Recordings prosycené od metalových kořenů až po současný neuro zvuk... to mají všechny tracky z téhle kolekce společné. Najdete mezi nimi perly od jmen jako je Audio, Current Value, Donny, Counterstrike, Hallucinator nebo Katharsys a k tomu jednu nikdy nevydanou věc, kterou je Cobra VIP! Je to prostě 18 těch nejvybroušenějších zbraní z arzenálu FSRECS, které by neměly chybět ani ve vaší osobní zbrojnici.

 

Cenu kompilace si určujete jen vy sami - můžete si ji stáhnout zdarma nebo zakoupit, jestli chcete podpořit label a zajistit, že tenhle bohatý pramen čerstvého drum & bassu nikdy nevyschne.

 

Formáty ke stažení: MP3 (320), Wav, Aiff, Flac, AAC, Alac, Ogg Vorbis

 

Link ke stažení: https://forbiddensocietyrecordings.bandcamp.com/album/5-years-of-forbidden-society-recordings-best-of

 

 

Read 13430 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory