pátek, 16 leden 2015 12:41

MC Jacob ze Skyline vydává novinku. Tentokrát z posilovny

Written by  Tz

Zpěvák skupiny Skyline se vydal na sólovou dráhu a vydal vlastní prvotinu. Ale nebojte, neznamená to, že ve skupině končí. Coby sólista totiž vydal své první cvičicí DVD Zpátky na vrchol. Jakuba Bínu alias MC Jacoba totiž neživí jen zpěv. Od rána do večera pracuje jako osobní trenér. A nyní chce své zkušenosti předat dál.

DVD Zpátky na vrchol souvisí s Jacobovým stejnojmenným pořadem. V současné třetí řadě pomáhá tentokrát párům dostat se zpátky na vrchol. A o 30-ti denní efektní tréninkový plán se nyní rozhodl podělit i s ostatními. „DVD je určeno hlavně pro lidi, co chtějí zhubnout a nebo tvarovat tělo. Od ostatních se liší tím, že k němu dostanete cvičicí sadu, která není žádný aušus. Míč je super a na jiném necvičím,“ říká MC Jacob.

Balení tedy obsahuje gymnastický míč a posilovací gumu. Diváci na něm najdou 5 x 20 minut cvičení a jako bonus 15-ti minutový strečink. „Cvičicí DVD je pro mě vážně stejný jako nová deska. Strašně jsem se na něj tešil a byl jsem nadšenej, když jsem zjistil, že bylo hned vyprodaný,“ říká MC Jacob.

A jak se z rockera stal osobní trenér? „Měl jsem dost vstávání s oteklým obličejem a v oblečení, ve kterém jsem večer vyrážel. Neříkám, že si občas nezapařím, ale snažím se žít zdravě,“ říká MC Jacob a dodává, že cvičení je pro něj vlastně i nutnost, protože udýchat koncert v plným tempu není žádná sranda.

Se stejným odhodláním jako v posilovně tak tvrdě dře i na pódiu. A jaké novinky připravuje se skupinou Skyline? Na jaře chtějí vydat novou desku, na které pracují už nyní. Jejich zatím posledním albem je Fairytapes, se kterým se pomyslně rozloučili čtvrtečním koncertem v Roxy. Další koncert se plánuje právě na jaro společně s křestem nového alba.

 

Read 7190 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory