středa, 06 červenec 2016 00:00

Balaton Sound - kompletní line-up Featured

Written by  Tz
Pětidenní festival na pláži Balatonu letos oslaví svůj 10. ročník. A pořadatelé také připravili výroční line-up, který již obsahuje takové hvězdy jako jsou Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis,  W&W, Oliver Heldens, Steve Aoki, KSHMR a Nervo. Program nyní doplňují jmény DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers, Wiley a spoustou dalších.

Stejně jako v minulých letech bude  i letos Balaton Sound velkolepý a rozmanitý. Již zajímavý line-up se pořadatelé rozhodli doplnit více než třicítku jmen a tím program zkompletovat. Nově ohlašeným jménům vévodí  DVBBS, The Chainsmokers, Duke Dumont, Bassjackers anebo Wiley a také Stadium X, Chcolate Puma anebo Milk & Sugar. Poslední tři jmenovaní rozšíří nabídku v nultý den, t.j. 6. července, kdy se na hlavním pódiu představí Macklemore and Ryan Lewis a Oliver Heldens v Telekom Aréně, Chcolate Puma anebo Milk & Sugar se představí taky v Jager Aréně. Nesmíme zapomenout, že tento nultý den na Petra Krudera.

 
Skvělý zážitek poskytnou i ostatní pódia. Bass Stage bude letos hostit během celého pětidenního festivalu více než 40 interpretů jako jsou Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, The Upbeats, Nickbe, Dismantle a Lady Walks. Tuto skvělou atmosféru můžete nasávat od 17:00 až do rána. Některé části programu budou realizovány na samotném jezeře, a tak si můžete užít párty ve stylu Guy Mantzur, Watermat, H.O.S.H. a dalších.
 
Na více jak dvacítce míst se bude odehrávat program pro více jak třicet tisíc návštěvníků. Tady je rozpis hudebních stages: http://www.balatonsound.cz/program („schedule“)
 
Ti z vás, kteří by chtěli vypadnout z areálu alespoň na chvilku, no nechtějí se vzdát festivalové atmosféry, by si rozhodně měli zakoupit vstupenku na loď Balaton Sound vyplouvající každý den. O hudbu se postarají DJs jako Agoria a Rodriguez JR. 6. července, Andhim dne 7. července, Adriatique dne 8. července, H.O.S.H dne 9. července a Peter Kruder  10. července.
 
Balaton Sound nabízí stále několik vaiant ubytování od stadartního kempu v stanech až po vybavené karavany pro ty nejnáročnejší z vás.
 
 
Rozdělení po dnech:
 
Středa 6.7.: Macklemore and Ryan Lewis, Oliver Heldens, Madcon, Alan Walker, BassJackers
Čtvrtek 7.7.: Martin Garrix, Chriss Brown, Nervo, KSHMR, Tyler The Creator, A$AP Ferg, Don Diablo
Pátek 8.7.: Steve Aoki, Robin Schulz, Martin Solveig, Paul van Dyk, London Elektricity, Metrik,
Sobota 9.7.: Armin Van Buuren, W&W, DVBBS, Adam Beyer, GTA, Alan Fitzpatrick
Neděle 10.7.: Dimitri Vegas & Like Mike, The Chainsmokers, TYGA, Duke Dumont, The Game
 
 
Nová jména v programu:
 
DUKE DUMONT
DVBBS
THE CHAINSMOKERS
BASSJACKERS
WILEY
NICK CURLY
MILK & SUGAR
CHOCOLATE PUMA
STADIUM X
ANDHIM
AGORIA
RODRIGUEZ JR.
ADRIATIQUE
PETER KRUDER
H.O.S.H.
MEFJUS
DJ DIE
MURDOCK
BLACK SUN EMPIRE
THE UPBEATS
NICKBEE
DISMANTLE
LADY WAKS
WATERMAT
GUY MANTZUR
IZHEVSKI & GORJE HEWEK
Tomsize
Sascha Braemer  
REELOW
 
 
Rozpis  vystoupení dle jednotlivých dnů a doposud zveřejněný program najdete zde:
 
oficiální aftermovie:
 
MasterCard Balaton Sound 2015 přilákal stejný rekordní počet návštěvníků jako vloni. Na festival zamířilo celkem 145 000 návštěvníků z téměř šedesátky zemí, aby si užili velkolepou party na slunečné pláži jezera Balatonu. Největším tahákem byl sobotní program, kdy vystoupili Faithless a Afrojack, areál s 35 000 návštěvníky dosáhl své maximální kapacity a festivalové brány se s nápisem „Vyprodáno“ opět uzavřely.
 
Více informací a vstupenky na www.balatonsound.cz
 
Read 6320 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory