středa, 06 červenec 2016 00:00

Festival Balaton Sound ohlašuje jednu hvězdu za druhou. Desáté výročí musí být jedna velká obří party!

Written by  Tz
Festival Balaton Sound chystá pro rok 2016 jubilejní 10. ročník a program s nově ohlášenými jmény vypadá fantasticky.  Před koncem roku přibyl do společnosti hvězd jako jsou Armin van Buuren či Macklemore & Ryan Lewis také Martin Garrix. Nyní organizátoři této jedinečné taneční nonstop party s hvězdnými jmény elektronické a hip-hopové scény doplňují další desítku jmen, kterým vévodí Dimitri Vegas & Like Mike. Festival se koná u jezera Balatonu od 6. - 10. července ve městě Zamárdi v Maďarsku.
Festival Balaton Sound hrdě ohlašuje tato nová jména v programu:
Dimitri Vegas & Like Mike * Tyga * Sven Väth * Ferry Corsten presents Gouryella * Tyler, The Creator * Timmy Trumpet * Booka Shade live * Borgore * Sub Focus Dj Set * Aly & Fila * Julian Jordan.
 
Kromě našlapaného line-upu slibují organizátoři spoustu dalších novinek a zlepšováků, jubilejní  desátý ročník této luxusní taneční party musí být prostě jedinečný a nezapomenutelný. Zamárdi je krásné město hned u břehu balatonského jezera, největšího jezera střední Evropy. Balaton Sound je jedním z mála festivalů elektronické hudby, který se může pyšnit dva kilometry dlouhou pláží přímo v areálu. Organizátoři nabízí hned několik variant ubytování – od kempů vzdálených jen 10 minut chůze od hlavní brány, až po Beach Camping hned vedle areálu. Novinkou jsou pak Beach Camping glamping balíčky, díky kterým si mohou fanoušci dopřát opravdu nadstandardní odpočinek během této pětidenní bláznivé jízdy.
 
Již ohlášené hvězdy (v abecedním pořadí):
A$AP Ferg
Aly & Fila
Armin van Buuren
Booka Shade
Borgore
Dimitri Vegas & Like Mike
Ferry Corsten
Fritz Kalkbrenner
Hernán Cattáneo
Julian Jordan
Lost Frequnces
Macklemore & Ryan Lewis
Martin Garrix
Oliver Heldens
Paul van Dyke
Robin Schulz
Sub Focus DJ Set
Sven Vath
Timmy Trumpet
Tyga
Tyler, the Creator
W&W
 
MasterCard Balaton Sound 2015 přilákal stejný rekordní počet návštěvníků jako vloni. Na festival zamířilo celkem 145 000 návštěvníků z téměř šedesátky zemí, aby si užili velkolepou party na slunečné pláži jezera Balatonu. Největším tahákem byl sobotní program, kdy vystoupili Faithless a Afrojack, areál s 35 000 návštěvníky dosáhl své maximální kapacity a festivalové brány se s nápisem „Vyprodáno“ opět uzavřely.
 
 
Vstupenky ZDE 
 
Oficiální aftermovie:
 
Read 10869 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory