ČikČik

ČikČik

neděle, 03 listopad 2013 15:21

Mac Miller s novým alter egem

Shit, wonder if I lost my way.... Poslední řádek, poslední rap, který v jedné myšlence shrnuje celý song. Song, ve kterém Miller přemýšlí o svém životě, který se změnil s příchodem slávy, drog a peněz.

neděle, 15 září 2013 00:00

Světové kluby v rytmu rapu – TRYST club

Pracovní život denního Las Vegas pomalu ustupuje začínající noci. Najednou se zapíná pouliční osvětlení, neonová světla výloh a billboardů se rozsvěcí a město světel žije svým vlastním životem. Z kasin je slyšet cinkot žetonů, rozrušené hlasy, zvuky herních automatů a ulice se začínají plnit.

středa, 14 srpen 2013 18:26

Danny Brown v jedinečném dokumentu!

Konečně přichází pořádný film o rapu! Danny Brown zveřejnil starý dokument, který má diváky přímo vtáhnout do děje. A o čem přesně dokument je?

středa, 10 červenec 2013 15:40

Mac Miller v novém klipu Gees!

Tenhle mladý rapper šokuje. Nebo spíše jeho studio? Každopádně nové video ke klipu Gees je naprosto odlišné od jeho stylu. Samozřejmě je kontroverzní, jako celé jeho poslední album.

pátek, 24 květen 2013 09:10

Egyptští rapující rebelové

Mladí, tvrdě pracující Egypťané žijící v drsných podmínkách si jednoho dne zkusili rapovat o svých problémech. A zalíbilo se jim to natolik, že se z toho stal nový hit. Jejich hudba kloubí tradiční prvky egyptských svatebních písní, Americký rap a prvky, které se dají vytvořit na počítači. Vytvořili nový žánr. Na otázky proč jejich texty nejsou o politické situaci v zemi, hrdě odpovídají že rapují o lidech, o tom, co vidí kolem sebe.

pátek, 10 květen 2013 14:52

Mac Miller - nové album! Check his tour

Mac Miller o sobě dává vědět a sním i jeho přicházející album Watching movies. Už dříve jsme mohli slyšet jak přibližně bude album vypadat. Teď ale přichází už opravdová verze. Včera večer Miller vpustil do éteru nový klip Watching movies. Oproti tracku S.D.S -taktéž z tohoto alba, je klip více temný. Rapperova nevinnost se v těchhle klipech naprosto vytratila a dá se říct, že nastavuje světu svou druhou tvář.

úterý, 07 květen 2013 11:51

Hedonometr - co ovlivňuje naši náladu?

Pátek vs. Pondělí. Pochybuju, že by v tomto souboji zvítězilo pondělí. A stejně o tom pochybovali nejspíš i vědci, a proto se rozhodli změřit nejšťastnější a nejsmutnější dny, měsíce a období. Zjistit, které události ovlivňují nejvíce naše nálady. Sestrojili program a prohnali jím data z Twitteru. To, že zvítězily víkendy oproti všedním dnům není žádné překvapení, ale věděli jste, které je nejšťastnější město?

Strana 1 z 2
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory