čtvrtek, 09 květen 2013 13:32

Ja Rule propuštěn z detenčního centra, aspoň podle N.O.R.E.ho (P.A.P.I.) Featured

Written by 

N.O.R.E. přivítal Ja Rulea doma skrze Twitter s tím že řekl, že měl možnost s Ja Ruleem po telefonu mluvit. Téměř po dvou letech se zdá, že New Yorkský rapper Ja Rule je nyní volný. Pro ty z Vás, kdo neví, kdo je Ja Rule, tak to byl ten, kdo vydal nespočet platinových alb a songů, jako třeba "Livin it up", "Always on Time" s Ashanti nebo jako hosta na songu Jennifer Lopez "Im Real".

Ja Rule také před třemi lety měl malé vystoupení v Táboře za pomoci Mafia Records, kteří koncert společně s dalšími předskokany pořádali. Ale zpátky k Ja Ruleovu propuštění. Dle zpráv z Twitteru, právě jeho kamarád a MC N.O.R.E. se angažoval v přivítání Ja Rulea prostřednictvím fanouškovské Twitter obce, kde se snažil vyburcovat všechny k masivnímu přivítání https://twitter.com/noreaga/statuses/331766875920932864.

V dřívějších měsících měl být Ja Rule už mnohokrát propuštěn a je to pár týdnů, kdy bylo ohlášeno, že rapper nebude propuštěn do 28. července tohoto roku, proto je toto radostná zpráva! Pro připoměnou, tento New Yorkský MC byl odsouzen na dva roky počátkem roku 2011, díky incidentu z roku 2007 (nedovolené držení zbraně).

 

 

 








přečteno: {hits}1980{/hits} krát

D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory