neděle, 23 únor 2014 19:00

Český label FROGS ON ACID přichází s prvním EP (Frogorama Vol.1) !

Written by 

Zdravíme příznivce zlámaného beatu, máme pro vás opravdovou lahůdku. 3.2. vyšla na domácím labelu Frogs On Acid drum and bassová kompilace s názvem Frogorama Vol.1. Toto album obsahující 6 skladeb, převážně z domácí scény, si už druhý den našlo místo v Daily TOP100 na anglickém DNB Arena.

Ředitel labelu Bio si do prvního kola pozval několik místních i zahraničních producentů a vytvořili kompilaci obsahující subžánry dnb jako jump-up, liquid funk nebo dancefloor, ale pojďme se už podívat na jednotlivá jména.

 

Bazzi - liquidfunkový mág ze západních čech. Producent vokálových tracků a člen české Bass Strike Crew tímto releasem slaví svůj debut na mezinárodní scéně, ale budoucnost ve Frogs On Acid už má jistou.


Aliman - světový oblíbenec pocházející ze severních čech, člen uskupení jump-up.cz a zástupce více než 15 labelů. Na svém kontě má už solidní sbírku releasů a v budoucnu jej na Frogs On Acid ještě hodně uslyšíte.

 

Raspber - velmi nadějný mainstreamový producent ze severu moravy, člen seskupení STAGE BOX a taktéž kvalitní přínos budouci špičky české scény s několika kvalitnímy releasy na kontě. Toto konto se pomocí Frogs On Acid do budoucna dost znásobí, takže je se na co těšit.


Two Monkeyz - česko-německé duo Bio-Nether Void přináší starý dobrý jump-up zpět k životu. Projekt vznikl na sklonku roku 2012 a brzo se začnou mp3 obchody plnit jejich produkty.


Veak - tento talent z francouzského Reinsu se připojil pod žabí vlajku v jump-upovém stylu. Je taktéž členem prestižního labelu Multifunction Records a letos by jsme jej doufejme mohli slyšet i naživo v česku


Bio - zakladatel labelu Frogs On Acid, jump-up.cz a autor bezmála 20ti releasů. V roce 2013 začal pracovat na realizaci projektu labelu, aby se posílila česká scéna a podpora producentům. Člen skupiny Two Monkeyz a Dynamo Destroy.



Tento release je už teď možné zakoupit jako komplet se slevou, i jako samostatné skladby ve všech dobrých mp3 obchodech po světe.

http://www.junodownload.com/products/frogorama-vol-1/2386750-02/
http://www.beatport.com/release/frogorama-vol-1/1232884
http://www.addictech.com/?keywords=Frogorama%20Vol.1
http://download.breakbeat.co.uk/lpsepslabels/frogsonacid/frogoramavol1.aspx
https://www.trackitdown.net/track/various-artists/frogorama-vol-1/drum_and_bass/6627333.html
http://www.digital-tunes.net/releases/frogorama_vol_1
http://connect.pure.com/p#!/uk/flow/store/release/3231860-Frogorama-Vol.1
http://www.imorecords.com/downloads/drum-and-bass/-/frogorama-vol-1/194066
http://www.united-bass.co.uk/label/frogs-on-acid

 

Read 4005 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory