sobota, 05 listopad 2011 12:13

Pio Squad, Enemy, Heltah Skeltah a vinylové EP ! Featured

Written by  Ecko

Následující zpráva potěší určitě především české a slovenské DJs. Pokud sledujete domácí scénu již déle, určitě mi dáte za pravdu, že i přesto jak je v čechách omezenej trh pro vinylové desky, vycházelo jich pár let zpět docela dost. Žijeme ovšem v digitální době. Přesto si nesmrtelná černá placka dokáže své místo vydobít i na konci roku 2011.

Proč to píšu? Řeč bude totiž o nedávno vydaném releasu od Pio Squad. Ti totiž nedávno pustili do světa vinylové EP! Vydání vinylu je na české hip hopové scéně za posledních pár let skutečnou raritou a událostí. Zvlášť pokud vám na něm hostujou legendární Heltah Skeltah! A co všechno PIO na EP nacpali?

strana A: Hned teď – DJ Enemy feat. Pio Squad /original/instrumental/acappella
strana B: Worldwide feat. Heltah Skeltah / Chtěl bych / Království

Jentak pro zajímavost, úvodní pecka z „áčka“ je single na Enemyho producentskou desku. Velké plus je rozhodně zařazení starších hitů „Chtěl bych“ a „Království“. Ocení především DJs, kteří nevlastní serato nebo jiné DVS, a nechtějí lidi na mejdanech připravit o jejich oblíbenou PIO hymnu! Vychází za podpory „Kupuj Originál“. Objednávej zde: http://www.piosquad.cz/shop/



 

přečteno: {hits}1054{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory