čtvrtek, 17 listopad 2011 08:57

Dave a Sony s druhým singlem – album se blíží! Featured

Written by 

Dave a Sony, českobudějovická hip-hopová skupina přichází s Druhým singlem z desky, která vyjde 1. Února a je se na co těšit!

Již před pár měsíci spatřila světlo světa první ochutnávka z očekávaného alba, která nesla jméno Ztracený Anděl a nejen klip k tomuto singlu, ale také singl samotný sklidil značný úspěch a to především pravidelným umisťováním na prvních příčkách v hitparádách rádií Kiss.

Teď už k novince samotné. Oproti poslednímu singlu jde o hodně odlehčenější věc, jmenuje se Někde uvnitř nás a v refrénu můžete slyšet dětský pěvecký sbor Carmina.

Stejně jako u Ztraceného anděla, byla novinka nasazena do hitparád a je ve hvězdách jestli se jí povede stejně dobře jako jejímu předchůdci, to ale můžeš ovlivnit i ty!

Do 1. Února kdy vyjde první oficiální album Dave a Sony už nezbývá moc času, a tak se kluci rozhodli trochu odkrýt karty. Album ponese název ZA OPONOU a kromě Sonyho beatů a Daveovo rapu bude ne desce ke slyšení například Coco Jambo, několik výborných zpěváků a zpěvaček a to nejen z Čech ale na desku přispěje i pár lidí, kteří bydlí za až za velkou louží!

Vypadá to tedy že je se na co těšit. Jak bude celé album vypadat se dozvíme 1. Února, teď už přejeme příjemný poslech u novinky NĚKDE UVNITŘ NÁS!

 

 

přečteno: {hits}1079{/hits} krát

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory