čtvrtek, 24 listopad 2011 19:32

Naughty By Nature po letech s novou deskou Featured

Written by  Ecko

http://beatlife.cz/images/stories/obrazky_k_clankum/nbn.jpgPokud jsi hip hop začal poslouchat včera, budiž ti neznalost prominuta. Jinak prostě musíš vědět, o koho jde. Řeč je samozřejmě o legendárním triu Naughty By Nature. Málokterá rapová crew se může chlubit nesmrtelnou hymnou jako je například „Hip Hop Hooray“.

Téměř dvě desetiletí stará pecka stále dokáže postavit klub na nohy i ve tři ráno. Kdo by také neznal neméně povedenou klasiku „O.P.P.“.

Nebudeme tu ale s kapesníkem vzpomínat na staré dobré časy, kdy tato skupina stála v popředí zájmu nejen hip hopových posluchačů. Na konci tohoto roku se totiž téměř po devíti letech pokusí Naughty By Nature o návrat na výsluní posluchačského zájmu!


Album má připomenout dvacáté výročí tohoto tria. Dočkat bychom se měli údajně všech tří původních členů, jmenovitě jsou to Treach, Vin Rock a DJ Kay Gee. Album pojmenované „Anthem Inc.“ uvedl před necelým rokem single s videoklipem, nazvanej „Flags“.

Termín vydání si určili na letošního 13. prosinece, takže je pochopitelně ideální čas na další ochutnávku z tohoto návratového alba. Výběr padnul na party single „Perfect Party“ a také k němu byl natočen videoklip. Krom toho v něm hostuje zpěvák jménem Joe.

Určitě výborná volba, klasickej rádiovej hit podle aktuálních trendů, přesto kvalitně ztvárněnej. Někdo prostě umí, skutečně to nepůsobí jako průměrnej cash produkt...

Jasně, najde se určitě spousta těch, co se budou tvářit nad novým zvukem Naughty By Nature tvářit znechuceně. Ať se nám to líbí nebo ne, je pomalu konec roku 2011 a očekávat od nich další „19 Naughty III“ je prostě pitomost!

Můj názor je, že to nemusí nakonec znít zase tak špatně, milovníkum strikního rapu asi nelze doporučit, ostatní si určitě poslechem újmu nepřivodí...

1. Anthem Inc. Intro
2. Naughty Nation Throw It Up CD feat. Tah G Ali
3. I Gotta Lotta
4. Perfect Party feat. Joe
5. Flags feat. Jaheim & Balewa Muhammad
6. Name Game (Remember) feat. Kate Nauta
7. Lovin’ U More feat. Queen Latifah
8. Gunz & Butta feat. Du It All, Black, Dueja & B. Wells
9. I Know What It’s Like
10. Ride #
11. Impeach The Planet feat. Du It All, Black & Fam
12. Doozit feat. Syleena Johnson #
13. Uptown Anthem *
14. Hip Hop Hooray *
15. O.P.P. *
16. Jamboree feat. Rene Neufville (Zhane) * #
17. Feel Me Flow *
18. Everything’s Gonna Be Alright *
19. Perfect Party (Instrumental) +
20. Name Game (Remember) (Instrumental) +
21. Lovin’ U More (Instrumental) +

* 20th Anniversary Edition
# Best Buy Deluxe Edition Only
+ iTunes Deluxe Edition Only

 

 

 

přečteno: {hits}1094{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory