neděle, 11 prosinec 2011 22:09

Records BeatLife.cz Featured

Written by 

Je to tu. BeatLife.cz prochází velkou změnou. Změna, o které je řeč, je posun na další úroveň své existence a s tím ruku v ruce jdoucí nové aktivity, kterým se BeatLife.cz začal věnovat…

Je tomu něco málo přes půl roku, kdy jsme BeatLife.cz bez větších ambicí spouštěli. Za tuto dobu jsme nashromáždili nemalé množství grafických, textových, audio nebo video materiálů a kontaktů.

Toto všechno nás přimělo začít pracovat na nových, tematicky shodných projektech, které by BeatLife.cz posunuly dál….

Je nám proto ctí Vám představit nové nahrávací studio orientované na hip hopové interprety, kteří hledají kvalitní a profesionální nahrávací studio dostupné finančním možnostem i začínajícím nebo nekomerčním hudebníkům....

Příjemné prostředí a přátelská atmosféra studia BeatLife Records patří k samozřejmostem stejně tak jako maximálně profesionální a individuální přístup ke každému interpretovi.
 

 


Prostorný, akusticky vymazlený mic room se sadou mikrofonů AKG SOLID TUBE a SHURE KSM32 zajišťuje nahrávání hlasu, hudebních nástrojů nebo kterýkoliv jiných zvuků s naprosto vyjímečně vysokou kvalitou a čistotou bez jakýchkoliv rušivých elementů a šumů.

O další zpracování nahrávek se stará zvuková karta Asio DigiDesign ve společnym racku s swing system ( Planet phat ) nebo Aleisis QSR. Gramce, klávesy, mix pult Yamaha Digital Mixing Console 01V a nebo třeba Limiter GC2020C je pak další nepostradatelnou součástí z hardwarového vybavení studia, které slouží k produkci hudby té nejvyšší kvality.

Nahrávací studio BeatLife Records je připraveno splnit i ty nejnáročnější požadavky jak na nahrávání hlasu a hudebních nástrojů, tak i mixování stop, mastering nebo tvorbu hudby na zakázku.

Samotnou produkcí hudby to však v případě nahrávacího studia BeatLife Records nekončí... Naše studio má i další nezanedbatelné přednosti související s přímým propojením s webovým portálem BeatLife.cz, pomocí kterého se vyprodukovaná hudba může okamžitě šířit skrz web a sociální sítě k tisícům hip hopových posluchačů…


Pro více informací navštivte web records.beatlife.cz. Další informace a novinky na sebe nenechají dlouho čekat, takže sledujete BeatLife.cz dál…….

 

přečteno: {hits}1123{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory