neděle, 08 leden 2012 11:42

Big K.R.I.T. Vysvětluje jak jeho otec inspiroval track "Time Machine" z jeho mixtapu "Return Of 4Eva" Featured

Written by  prz

Big K.R.I.T. Vysvětluje jak jeho otec inspiroval track Big K.R.I.T. nedávno poskytl rozhovor Timesům a časopisu Life. Rozpovídal se o okolnostech a inspiracích ovlivňujících vznik tracku “Time Machine“ z jeho mixtapu Return of 4Eva (2011). Prozradil že v textu se inspiroval hlavně vlastními vzpomínkami na oldskůl auto, které měl jeho strýc.

”riding around in my uncle’s car, my mom’s side, had an old school. It was green and it wasn’t the best on the inside, but it was just the leather and the smell,”

K tomuto textu z ‘Time Machine’ řekl: “Každej, kdo jel pořádnym starym auťákem určitě zná ten pocit. Jako by bylo živé, jakoby dýchalo. Pro mě je ta vzpomínka na strýčkovo starý auto mým vlastním “strojem času“. Vrací mě do časů mého dětství.”


“Take me way back Scarface and a tapedeck Ridin’ with my poppa, rockin’ a starter and some gray sweats”

K úvodnímu rýmu “Time Machine“ prozrazuje:
“Byl to můj otec, kdo mě ještě jako kluka pouštěl Scarface a mě se ta muzika líbila. Pamatuju si jak jsem jednou uklízel otci v šatníku a našel sem tam kupu starejch kazet. Mezi těma páskama byli i Geto Boys. Byl sem překvapenej a říkal si “Joo, taťko copak to tu máme. Tak to musím poslechnout“. No a třeba track ‘Mind Playing Tricks on Me’ je jedním z těch co sem si fakt oblíbil a poslouchám ho dodnes. Měl sem rád i tracky a videa Bushwick Billa. Postupem
času sem čím dál tím víc poslouchal hlavně věci od Scarface. Ale vlastně to byl vždycky můj otec, kdo jako první hypoval ‘Jo ! Hraje Scarface.’ ”

 

přečteno: {hits}1196{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory