čtvrtek, 26 leden 2012 12:21

Logic nespí, „Czech Made Man“ mixtape je venku Featured

Written by  Ecko

Kdo z vás umí odpovědět na otázku, kdo je „Hráč roku“, tomu Logica netřeba představovat.Těm z vás, kdo neví o koho se jedná, stručně představím. Logic, hráč roku z Karlových Varů krotí nejen slova a mikrofon, ale je doma je také za mixem, což je Logicova původí parketa. Znát ho můžete například ze svého času diskutovaného uskupení „Zutroy Clique“. V poslední době natáčí jeden mixtape za druhým, skutečně málokdo je tolik aktivní jako Logon.

Jen za loňský rok se jeho diskografie rozrostla o dva nové mixtape´s, no a letošní leden je sotva za polovinou a Logic už klepe na dveře s dalším počinem a vůbec to nevypadá, že by se chystal zvolnit tempo. Spíše naopak.... Logic se nechal inspirovat úspěšným českých filmem „Czech Made Man“ a stejně tak i pojmenoval svůj první letošení mixtape.

Ten obsahuje 13 tracků, většina je nahraná do propůjčených instrumentálek a samo sebou se zde objevilo i pár poměrně známých hostů (Jimmy Dickson, Jackpotl, Papa Fini, Marat, Marpo ). Mixtape je volně ke stažení pod tímto článkem, vychází za podpory LFT 21, což je seskupení očividně talentovaných lidí,věnujících se grafice, video tvorbě a podobně. Takže už víte, kde vznikal cover mixtapu. SWAG !

STAHUJ ZDE: http://420.lft21.cz/



 

 

přečteno: {hits}1248{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory