neděle, 19 únor 2012 22:05

Darce s upoutávkou na své druhé album Four Seasons a představení klíčového hosta Featured

Written by  Tony

S radostí Vám představujeme video upoutávku na druhé album Four Seasons od Třineckého rapera Darceho, které uzří světlo denní již tento rok. Darce na albu stále pracuje a snaží se jej dovést do nejvyší maximální kvality. Jak jste se již dříve mohli dočíst album bude spíše v klasickém znění a objeví se na něm několik zajímavých hostů.



Nedávno se Darcemu také úspěšně podařilo domluvit spolupráci nejvyššího formátu s nejúspěšnějším raperem z Polska - VNMem z prosto labelu. VNM patří na síti OLIS mezi rapery s nejprodávanějšími deskami.

 Mimo VNMema se na albu také objeví raper z USA, konkrétně z Chicaga KwoteOne a nebudou chybět ani domácí Kartel z Hradce Králové.

 Dnešním dnem, Vám představujeme slíbenou upoutávku, ve které uslyšíte track z alba, nesoucí prostý a výstižný název: Hip Hop.

Na tomto tracku se objeví právě výše zmiňovaný VNM. O hudební podklad se postaral Della. Nahrávání, stejně jako nahrávání celého alba proběhlo v Daddy's Ground studiu u Dje Bjaleho, odkud se posléze track zaslal na mixáž a mastering Cphonovi z Provibe studia.

 O video produkci se postaral Morris z týmu zkušených filmařů z HM Studia(hmstudio2010.xf.cz), o kterém již brzy ve spojením s Darcem znovu uslyšíte, jelikož připravují první plnohodnotný videoklip.

 Na konec bychom rádi zmínili i představení Darceho nového oficiálního loga, které na zakázku zhotovil umělec z Varšavské crew Juicy Colors. Darce říká: ,,Podotknu pouze to, že logo má reprezentovat můj vztah k Bohu, Staré škole, Mé druhé lásce Graffiti a skrývá svůj význam v detailech, proto se jej nesnažte odsoudit pouze na první pohled.'' A co myslíte Vy? Máte se na co těšít? Pokud chcete Darceho podpořit sdílejte jeho video.




 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory