pondělí, 05 březen 2012 07:30

Další TestTube na StreetCulture už dnes! Featured

Written by 

Pořad TestTube se již dostává do podvědomí více a více lidí a tak se ve SteetCulture rozhodli udělat další velký krok. V předchozích dílech se v pořadu zaměřovali zaměřovali na českou a slovenskou hiphopovou scénu – Majk Spirit, Rytmus, Moja reč, Ektor, DFT, Otecko. Tentokrát se však podíváme za velkou louži a to do USA a Kanady.

V dalším dílu, tedy dnes, 5. 3. od 19:00 se Test tube zaměří na Commona a jeho album The Dreamer, The Believer a jeho soupeř bude Drake s albem Take Care. Budeme moct slyšet songy z těchto dvou desek, podíváme se na život těchto dvou slavných raperů, zhodnotíme jejich tracky, flow a lyriku...


A na konci pořadu se rozhodne, které album je lepší a proč. Již teď můžeš psát své názory na StreetCulture stránku na Facebooku (vyhledej si pořad TestTube) a potom můžeš v pondělí i svým hlasem rozhodnout, kdo je lepší, jestli Drake nebo Common!

V pondělí bude Carlosův favorit Drake a za Commona bude bojovat Klix. Takže určitě poslouchej 5. 3. od 19:00.

Těšit se můžeš na hodinu a půl plnou dobrého rapu a útočných argumentů moderátorů!! Takže buď připravenej a v sedum si zapínej online rádio SteretCulture! Zapnout si ho můžeš přímo na stránkách StreetCulture.cz nebo rovnou tady z BeatLife.cz - klikátkem v pravém sidebaru, který ti okamžitě spusti online přehrávač.

Premiéra pořadu TestTube: Pondělí od 19:00
Reprízy: Čtvrtek od 23:00 a pátek od 14:00

 

přečteno: {hits}1351{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory