sobota, 10 březen 2012 18:33

E-40 vydá hned tři alba v březnu! Featured

Written by  Nara

Už někdy v prosinci E-40 prohlašoval, že během roku chce vydat rovnou tři alba, protože nechce vydat mixtape. I když pro hodně umělců je těžké vydat album aspoň jednou za rok, pro tohodle legendárního rappera není problem vydat rovnou tři a to dokonce během jednoho měsíce.

Možná si říkáte jak to bude znít, ale ze zkušenosti můžu zaručit, že u něj počet alb rozhodně nebývá na úkor kvality. Rapper vlastní jedinečnou flow, věnuje se stylu, který dnes moc lidí nedělá a bezpochyb je to osobnost, která se právoplatně už zapsala do dějin hiphopové kultury. Vydat víc alb najednou je u něho už skoro tradicí. Podle mě dost podvedená dvojalba byla už alba z roku 2010 a 2011 s počátečným názvem "Revenue Retrievin".

Tentokrát se také objeví spoustu hostovaček, na featu s E-40 nebudou chybět Snoop Dogg, T-Pain, Juicy J, Droop-E a mnozí další dost známá a kvalitní jména. Trojalbum ponese název "The Block Brochure: Welcome To The Soil 1, 2 and 3" a vyleze do světa už 26. března. Co se týče realizace alba, v jednom rozhovoru jen rapper dodal: "Old school tactics make new school dollars." Osobně se na tento počin velmi těším a každému, kdo cení real rap bez nějakých "diskáren" kolem, doporučuju poslechnout. Zatím hážu jeden track z minulého roku a jednu novinku z letoška poslechněte a suďte sami.

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1366{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory