neděle, 14 říjen 2012 17:17

Tech N9ne a Eminem, nebo System of a Down? Do budoucna možná! Featured

Written by  Nara

S více než tuctem projektů na jeho kontě, když nepočítáme působení na scéně více než deset let, se Tech N9ne jako jeden propracovává čím dál víš i co do spoluprácí. Tech N9ne je znám jako host na spoustě tracků Hip Hopových ikon a naopak, a Tech N9ne prozradil i své plány, nebo spíše sny, kterých by chtěl do budoucnosti dosáhnout.

Toto víme díky interview s internet radio/tv Montreality, které proběhlo včera a ve kterém padla jména jako Cee-Lo Green, rockové skupiny jako Door a System of a Down, Rick Ross nebo Eminem.

 

"I always wanted to do a song with Eminem, 'cus I wanna hear myself with who I deem the best lyricist that I've heard - that's one big one," "I was just playing System of a Down, I love their music. I always wanted to do a song with the Doors…those are some of the people that I would work with. Cee-Lo Green, Rick Ross - hate on Rick Ross all you want, the nigga can rap, fuck y'all. I've heard him go from good to better to damn good to better than damn good. I've heard him do it."

 

Zde se můžete podívat na celé interview:

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1746{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory