sobota, 20 říjen 2012 17:30

Lil Wayneova prvního memoáru se dočkáme v březnu! Featured

Written by  Nara

Ikdyž by se dalo říct, že Lil Wayne jako rapper dokázal vše co chtěl, má celosvětovou popularitu, věrné fanoušky, vlastní hudební label a jeho jméno z dějin rapu jen tak nevymizí, pořád má nápady, pořád má co ukázat a i po své dlouhé kariéře a nespočtu vydaných projektů má pořad, co vydat a co nabídnout svým posluchačům.

Nedávno vydal mixtape "Dedication 4", pak prohlásil, že své v pořadí desáté studiové album s názvem "I Am Not A Human Being II" vydá letos 11. prosince a teď oznámil, kdy vydá svůj první memoár s názvem "Gone Till November". Weezy má již jako muž i jako rapper dlouhou cestu za sebou a není pochyb, že je jeho život dost zajímavý v mnoha ohledech, proto je toho určitě hodně, co by o sobě mohl prozradit a zanechat dalším generacím.

Někdy v roce 2010 jste mohli vidět jeho dokumentary s názvem "The Carter Documentary", u kterého jsem se osobně i dost pobavila a nasmála, kromě toho, že jsem se o něm dozvěděla spoustu zajímavostí, ale tento memoár bude něco úplně jiného. Během svého pobytu ve vězení ho začal psát a jak řekl hlavní editor tohoto díla Ben Greenberg, jedná se o takový vnitřní monolog, memoár bude formou deníku, který si rapper začal vést už ve vězení. Knihu jako takovou vydá společnost Grand Central Publishing a veřejnosti bude dostupná 14. března.


 



 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1749{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory