pátek, 25 říjen 2013 08:06

RNZ vydává desku Texty a Bíty

Written by  Tz

Původně Košičan, nyní již 9 let Příbramák RNZ vydává svou debutovou desku. Název "Texty a Bíty" přesně vystihuje její podstatu. Krom textů si desku RNZ z velké části pokryl sám i hudebně. S výjimkou dvou treků, ke kterým dodali hudby Rawas a Flex. Na mikrofonu se vedle RNZ představí i pár dalších příbramských MCs.

Ty "eReNZeta" můžeš znát z příbramské formace Vulgar banda, od které si odbočil právě k nahrávání svojí sólovky. Pokud fandíš Ganbrinus lize, můžeš ho potkávat i na televizní obrazovce, nebo přímo na stadionech. Do Příbrami se totiž přestěhoval za fotbalem a v současnosti hájí bránu tamního FC.

"počul si už rapovat profi futbalistu?"

Deska se nahrávala ve studiu u Kenase a N8, finální master dodělal N8 a na grafických materiálech pracoval plzeňský Pechy. 15 zbrusu nových věcí, trueschoolový styl, samply, netrendový texty. To vše můžete najít na desce "Texty a Bíty". Hudební dílo už dnes nemůže být nedoprovázeno vizuálem a tak Ronza slibuje další klip. Ten první, dokonce dvojklip vyšel poměrně nedávno!

 



V případě zájmu objednávejte u RNZ přes mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo přes FB: https://www.facebook.com/RNZ3Pismena. Objedávat můžeš i přes eshop stránek www.rakai.cz.

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory