středa, 08 leden 2014 17:39

Rapper Danny je tu s EP „TSM“ !

Written by  Tz

Karvinský rapper Danny, který se již nějaký ten pátek věnuje rapu, ale zatím spíše jen jako host na albech ostatních interpretů a skupin, vydává svůj první počin v podobě EP „TSM“ (To siła mniejszości…). Na této debutové věci pracoval v letech 2012-2013 ve studiu DiGaZ.

O to zajímavější je fakt, že na EP najdeme pouze 7 songů. Původně se totiž mělo jednat o klasické album. Z toho ale sešlo kvůli nepříznivým okolnostem během nahrávání. Nakonec to vypadalo i tak, že nahrávky zůstanou ve studiu a nikde dál se nedostanou. Před nedávnem se ale Danny rozhodl, že by byla škoda to nevydat a neudělat první krok. K tomuto názoru ho přivedl i sám producent alba DiGaZ, který se velkou mírou podílí i na instrumentálech. Kromě již zmiňovaného karvinského producenta na albu najdeme i jeden beat od DJ Feriho a Pavla Baara.


EP má být předzvěstí dalšího projektu, na kterém tento polsky rapující interpret již pracuje. TSM si můžete poslechnout na YouTube, SoundCloud nebo si jej i brzy objednat na oficiálních stránkách www.Danny-TSM.com.

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory