čtvrtek, 24 březen 2011 08:56

Snoop Dogg konečně s jointem v ruce na filmovém plátně Featured

Written by 

Snoop Dogg konečně s jointem v ruce na filmovém plátněSnoop a Wiz zdánlivě nemají nic společného. Snoop Dogg je z Long Beach v Kalifornii, na rapové scéně se už pohybuje bezmála 20 let a patří k největším žijícím legendám.

Wiz reprezentuje město Pittsburgh v Pensylvánii, i když už za sebou má 2 hotové desky, stále je ale považován za nováčka, ze kterého média udělala nový rapový fenomén.

Tím, co tyto dva spojuje je datum 29. března. Tento den, totiž oběma vychází očekávaná alba. Snoopovo Doggumentary má za úkol napravit reputaci po jeho poslední, né zcela povedené desce a Wiz s Rolling Papers doufá, že naplní do něj vkládané očekávání a stane se tak konečně uznávanou hvězdou.

Další věc, která tyto dva spojuje je jejich všeobecně známá obliba v hulení. Možná že to bude i důvod proč jsou si zrovna tyhle dva interpreti tak blízcí, čemuž je i důkazem několik společných tracků v poslední době.

Tímto svým zeleným hobby jsou oba poměrně proslulí, takže informace, že si zahrají společně v nové komedii, kde se bude kouřit tráva stejně jako například v How High, byla jenom otázka času a asi nikoho to nijak moc nepřekvapí.

Podle dostupných informací se film se bude jmenovat High School a měl by vyjít na DVD 20. dubna. Dvojice Snoop Dogg a Wiz navíc k filmu nahrává i soundtrack. Takže kromě vizuální podívané se můžete těšit i na novej nášup filmové hudby.

 


 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory