pondělí, 11 duben 2011 21:31

Shoutouts Digital Media útočí s další sadou klipů Featured

Written by 

Shoutouts Digital Media útočí s další sadou klipů, které po exkluzivní premiéře v pražském podniku Central Station již kolují po internetu a v rámci tohohle článku se na ně můžeš (třeba znovu) kouknout a zhodnotit.

Aler a.k.a. Red Aler (se kterým byl na BeatLife nedávno rozhovor) se ve spolupráci s Karolínou Krezlovou objevil v klipu ke skladbě Bezstarostnej život. Produkci ke klipu odehrávajícího se převážně v exteriérech si vzal na starosti Morty z PP Crew. Kameru a dodatečné úpravy zajistil Marty Hrášek.

Dalším aktivním členem stáje Shoutouts je Ironkap. Ironkap nedávno natočil videoklip ke tracku „Stíny“ z desky „Nemesis“, ve kterém se po Kapově boku objevuje také SHO – člověk, který má za sebou spousty coverů pro label Chamber Musik.

Celý klip se odehrává v interiéru, kde kromě Ironkapa a SHO tvoří dominantu obraz z dílny Davida Reichelta z Wanted Artists. Produkce se ujal Endemic. Kameru, režii a úpravy měl na starosti opět Marty Hrášek.

Zatím posledním zveřejněným klipem od Shoutouts Digital Media jsou „Prokletí básníci“ od pražské raperky Pettule. Téměř tří a půl minutovej, klasickej street klip z prostředí Prahy nás protáhne provařenými pražskými místy jako je Václavák, Anděl, Letná, Františkánská zahrada nebo Strahov. Kamery a úprav zhostil kdo jiný, než opět Marty Hrášek.

Shoutouts tímto pochopitelně nekončí, jedou si dál a připravujou pro nás další nálože své multimediální produkce. Co chystá například MC Jackpot se budete moci brzy dozvědět z připravovaného rozhovoru, kterej si na BeatLife.cz rozhodně nenechte ujít ;-)

 

 

 

přečteno: {hits}706{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory