středa, 13 duben 2011 07:00

Mad Skill - Good Vibration feat. Majk Spirit - nový videoklip Featured

Written by  13

Máme tu něco pro všechny fanoušky světoznámého producenta/ DJe Mad Skill! Pamatujete si na track "Good Vibration"? Teď je k němu na světle světa i nový videoklip!

Po hitu "Technotronic Flow", který můžeme slyšet v nejednom z rádií - Mad Skill nyní posílá všem, kteří ho podporují, ale i všem ostatním nový videoklip s názvem "Good vibration“, ze kterého máte možnost poznat kvalitu a skvělou úroveň československého producenta již při prvních pár okamžicích sledování a poslechu.

Jako hosta si Mad Skill pozval Majka Spirita, což se taky pochopitelně promítlo v kvalitě celého tracku, kterýmu Majk doplnil tu správnou atmosféru.

 


Celej videoklip má na svědomí samotnej Mad Skill, kterej svůj skill dokazuje jak přímo zpracováním klipu, kterej je o vysoké technické kvalitě, tak i samotnou režií, střihem a postprodukcí. To vše je práce Mad Skilla.

Je skvělé, že v dnešní době stále více přibývá takovýchto multifunkčních producentů, který si zvládnou udělat převážnou většinu činností svépomocí. O samostatné natočení videoklipu se pak postaral kameraman Gasper Snuderl.



 

 

 

přečteno: {hits}711{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory