pátek, 15 duben 2011 08:27

Rytmus poskytl normální rozhovor Markíze Featured

Written by  Majorus

Rytmus poskytl normální rozhovor MarkízeAčkoliv by si dost lidí mohlo myslet, že je Rytmus pologramotné cikánisko, jak se občas rád prezentuje, opak je pravdou. Občas se prostě probudí a řekne si, že bude normální a slušný.

Teda k novinářům, protože jinak se nejspíš normálně a slušně chová celkem běžně. Po nějaké době takový den nastal a televizi Markíza se s ním podařilo natočit rozhovor, kde z nikoho nedělá debila a v pohodě odpovídá na otázky.

Rozhovor sice není nic moc dlouhého, ale přesto se z něj dozvíte pár zajímavostí. Například jak se rozjela Rytmusova filmová kariéra nebo o tom, jaká má názor na vystupování před kamerou. Rozpovídá se o zkušenostech, potřebě to „mít v sobě“ a svých pocitech o účinkování ve filmech.

Pro tentokrát si odpustil jakékoliv náznaky nadřazenosti, a kdybyste ho neznali, skoro byste ani nevěřili tomu, že je to ten samý člověk. Na druhou stranu onen negativní obraz o něm vytvořila i sama média. Kolikrát naprosto nevnímali jeho sdělení jak v textu, tak v rozhovorech a stále se víc chytali sprosťáren v jeho skladbách, než toho, co říká na veřejnosti.

Obrázek si o něm proto musíte udělat každý sám. Jisté ovšem je, že Patrik Vrbovský to má v hlavě srovnané a ví, co chce……….

 


 

 

přečteno: {hits}716{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory