pondělí, 18 duben 2011 17:38

Wek Mack chystá mixtape Follow Up Featured

Written by  Wek Mack

http://www.piobutton.cz/images/WekMack3.jpgBoskovicky producent Wek Mack chystá Mixtape "Follow Up". Můžete mě znát z tracku "Neměj Dost" kde se objevil ostravský raper Avio.

Vzhledem k pozitivním reakcím na moji produkci a spousty nabídek na spolupráce sem se rozhodl ,že udělám svůj úplně první Mixtape "Follow Up" kde uslyšíte nové našlapáne beaty.

Koho na Mixtapu vlastně uslyšíte?
Objeví se tam jména jako: Jimmy Dickson,YBA1,Clip (Fuerza Arma),Pretorian (Fuerza Arma),Maly Man,Avio,Serega a další... Pravděpodobně tam bude jeste pár jmen jako: El Ka,Murphy...Jako hosty pak uslyšíte Shomi, Bio, Ecclip nebo Fosco Alma.

Projekt je na začátku takže další hosty budu znát ,až v průběhu tohoto roku,ale už ted můžu říct,že tam budou znamejsi jmena jak z ČR tak z SK scény (možná se tam objeví nějaký host ze zahraničí). Dále sem rozhodl ,že mixtape bude volně ke stažení,takže nemusíte šetřit kapesný )).

Přesné datum kdy vyjde mixtape je ještě ve hvězdách,ale předpokládám ,že vyjde ještě během tohoto roku. Cover a tracklist mixtapu dodám během tohoto roku. Také se nebráním spolupráci s nějakým grafikem co by se chtěl nějakým způsobem podílet graficky na "Follow Up" mixtapu nebo na grafice mé hudební tvorbě.

Pro další informace o mixtapu sledujte BeatLife nebo moji fan page na Facebooku facebook.com/pages/Wek-Mack/153945937956291.

 

 

 

 

přečteno: {hits}725{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory