pondělí, 01 srpen 2011 11:38

2MA připravují tour, natočili několik videí k albu Virtus a pracují na novém albu, které uslyšíte začátkem roku 2012! Čekujte bližší info! Featured

Written by 

2MA (two men army) projekt nemusíme asi nijak dlouze představovat. Jedná se o projekt, který vznikl již roku 2000, kdy Bráchové Sker a Red natáčeli první tracky ve studiu 3bees. V roce 2001 proběhlo první interview v rádiu Relax, kde se hrála skladba Kriminál v pořadu RnB. V roce 2005 po delší pauze vznikly tracky Tenhle svět a Už se nemusíš bát, s kterýma opět putovali do radia Relax.

Po další odmlce se 2MA koncem roku 2009 definitivně setkávají při nahrávání prvních tracků na album Virtus. Během roku 2010 nahráli více než polovinu alba a v listopadu účinkovali v Čisté u Rakovníka na Rytmusově Black prince tour.

V březnu 2011 se dokončuje album Virtus, na kterém kromě 2MA uslyšíte MyCaLLa, Janu, Ilonu Víchovou, rapera Zera a Pawlínu. O produkci se až na track Vše co sme stará Sker a na design zvuku dohlíží Mirek Beatstrom Píša.


2MA připravují tour na podporu vydání CD, natočili několik videí k albu Virtus a pracují na novém albu, které uslyšíte začátkem roku 2012. O produkci se stará znovu Sker, Dynamixx Prince, DJ Rime One a další. O design zvuku se bude starat Beatstorm a v některých tracích KMBL studio...

Sker kromě toho pracuje na CD Ske/ne/r, na kterém se objeví rapers z různých částí světa a na produkci pro botswaňana Kennyho Tylera a v produkci je spolupráce s botswanským raperem Finale Prettyboyem.

 

 

 

 

 


 

2MA webzZzzzzz

přečteno: {hits}876{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory