úterý, 02 srpen 2011 11:27

Funkyreggaerapliveband - ECCEHOMO Featured

Written by 

http://usr.bandzone.cz/band//c8/e1/cddd/95/9e/2c48/8C7mCtZHkZYTCudOqOHgLnItVJ9A-gJq.jpgECCEHOMO - sedmičlenný funkyreggaerapliveband ze srdce Vysočina- Bystřice nad Pernštejnem - prodělal mnoho změn od dob, kdy začínali jen jako POSELMÍRU a.k.a. STÝF ŠIMPANZSKY a KONG THA FUNKY a.k.a DĚDA LEBEDA.

V mrzkých vodách hip hopu proplouvají již řádku let (cca 7let). Ne však vždy tomu bylo na vlnách tónů živé kapely, ale změna nastala před čtyřmi lety, kdy začali experimentovat s vlastní živou tvorbou hudby. Tenkrát se jednalo o skloubení beatů beatboxu BEATUPA (R.I.P.), kterej dával rytmus a gramofónů DJ- e SUMO, jenž notně škrábal desky do podmazu a dodával melodii.

Žel DJ SUMO pověsil černé koláče z rodinných důvodů na hřebík a ECCEHOMO se mlsně sháněli po někom, kdo by zamáznul prazdné místo v kapele. V tu dobu se jako blesk z čistého nebe zjevuje groovemaster TENSBASSOU a hudba dostává nový směr a pohupuje se na vlnách basy a beatboxu.

Touto cestou již potom napevno ECCEHOMO směřují svoje kroky a do grupy postupně přibývá kytarista OL´PEPA Pečinka a kapela přechází na název THA FLAŠINET - funguje a hraje tak asi dva roky. Po příchodu dalších členů - velmi talentovaného bicmena PEZZY, dalšího kytaristy MARIFUUU a mistra esefix efektů vyluzujicích ze svého s korg kaosscilatoru pro - NEVIM přechází kapela zpět k zajetému názvu ECCEHOMO.

Textově ctí ECCEHOMO zákon pohody a míru a hudebně mísí vlivy hip hopu, reggae a funku. Aktuálně se ECCEHOMO připravují na studiovou nahrávku dlouho ohlašovaného a očekávaného cédé s pracovním názvem THA FLAŠINET, takže sledujte BeatLife.cz a čekejte nečekané!!!

 



http://www.facebook.com/pages/ECCE-HOMO/153899444648301

http://bandzone.cz/eccehomo

 

přečteno: {hits}882{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory