pondělí, 22 srpen 2011 06:33

NA PODZIM KONEČNĚ NAŠE ALBUM!! Featured

Written by  oereo

Rozhodli jsme se Vám prozradit několik novinek z naší tvorby a z toho co pro Vás OEREO připravuje. Začali Jsme spolupracovat s některými zpěváky, producenty a mc ´s, kteří celý výtvor jistě zpříjemní. Určitě bude možné vidět některé naše hosty živě na podiu, chystáme s albem turne po republice, čekejte nás v Plzni, Sokolově, Příbrami, Berouně, Třebíči atd, křtít budeme v Praze, v palácu Akropolis, již brzy čekejte přesné datum. Název alba zatím nemůžeme prozradit z důvodu zcizení či tak, víte jaká je dnes doba,ale brzy čekejte první singlík. Vše vyjde pod nálepkou BeatLife.cz Records, k čemuž se již brzy budete moci dozvědět více informací na www.records.beatlife.cz ;-)

S kým už spolupracujeme?
http://oereo.cz/images/stories/emeres.jpg

 

EMERES- producent
Narodil v Nitře na Slovensku. Produkcí se zabývá cca 8 let. První úspěchy byly spjaty s jedním webem, kde probíhaly producentské soutěže a jiné kontesty, kterých se pravidělně zúčastňoval a vyhrával nebo se umísťoval na předních místech. Po řadě úspěšných remixů Kontrafakt, SuperCrooo, Indy&Wich apod. začal s vlastní produkcí. První tracky s Brněnským Tafrobem, americko-českým raperem Nironicem, Jay Dieslem atd. Přes dva roky působil v největším českém labelu Skoop Entertaiment. S touto společností měl exkluzivní smlouvu. Nicméně v létě 2009 se jejich cesty rozešly a začal se soustředit na svůj sólo projekt "Mount Emerest", a ještě před tím vyšlo pár singl tracků na internetu. Například OK song s Rytmusem apod. Na desce Mount Emerest se objevilo spoustu kvalitních hostů (Indy, James Cole, La4, Nironic, H16, Moja Reč, Dramatikz, Pio Squad, Ektor, Tafrob atd.). Deska vyšla u Blind Deaf v březnu 2010.
http://oereo.cz/images/stories/dj%20fatte.jpg

 

DJ FATTE - Dj, Producent
Tohoto mistra snad nemusíme už nikomu představovat, Dj Fatte patří mezi nejvýkonnější a nejproduktivnější producentskou a dj špičku tady u nás. Působí v lablu TY NIKDY, je součástí kapely IDEAFATTE a projektu REST a FATTE, nyní dokončil svou instrumentální solo desku s názvem ,,Což takhle dát si Tesař,,která vychází 18. srpna 2011 pod Ty Nikdy labelem a poprvé bude exkluzivně k dostání na Hip Hop Kempu, kde bude mít Ty Nikdy vlastní stánek s deskami a merchandisem. Dj Fatte nám poskytnul dva skvělé podklady, takže se máte na co těšit.
http://oereo.cz/images/stories/bush.jpg

 

TAH PHRUM DUH BUSH - Mc
Sympatický mc, pocházející z Brooklynu, se kterým jsme se poznali před 2 roky v bývalém pražském klubu Pantheon, kde jsme vystupovali a nějací cápci z Ameriky tam pak dávali freestyly, protože čerstvě přijeli do Prahy a znali v podstatě jen tohle místo. Nějak jsme si padli do noty a nahráli jsme první track jménem ,,First time,,v roce 2008, u Dana doma v obýváku)).Tenkrát jsme byli ještě ve staré sestěvě OEREO a nahráli jsme pak další trek na naše první demo ,,Ain´t got no cash,,Velkým úspěchem byla i společná party v pražském klubu Chapeu Rouge, kde jsme udělali mega bordel. O rok později přijel Tah Phrum Duh Bush do Prahy znovu a udělali jsme koncert v Popocafepetlu. Nyní spolupracujeme přes vysílačku a čekejte pořádnej var na našem albu,. poslaný akapelky už se hřejou tady ve studijku :-)
http://oereo.cz/images/stories/planet%20house%20jam.jpg

 

PLANET HOUSE JAM
Planet House Jam je silná pražská dvojice, kterou tvoří producent Nester a zpěvák Hit - M, který je výjímečný tím, že mu rozumí skoro celý svět, texty totiž píše v angličtině a jeho podání na stagi je velice energetické, spolupracují s mladou, krásnou a talentovanou zpěvačkou Tanitou Jankovou a tím jejich živé vystoupení nabírá pořádné obrátky. Tento originální rnb,house,rap,funky projekt natočili svůj první videoklip GET WASTED v roce 2009 a určitě chystají na tento podzim další. Planet House Jam můžete vidět často i na našich shows, v září chystají vydat svůj další mixtape a určitě se zůčastní i našeho křtu naší desky.

 

http://oereo.cz/images/stories/michaela%20rexov.jpgMICHAELA REXOVÁ - zpěvačka
Michaela pochází ze Slovenska, ještě jsme jí na vlastní kukadla nikdy neviděli, čekáme na poslední úpravy ve studiu a poslední týden v srpnu přijede ze země daleké a začnem pořádně drtit. Spolupracujeme už přes internet, zasíláme si ukázky a jsem si jistý, že to bude to pravé pro naše album. Chystáme okořenit mnoho našich připravovaných songů, takže opět říkám, že se máte na co těšit.

 

http://oereo.cz/images/stories/krouzmen.jpgKROUZMEN - Mc
Když tento sympaťák z Plzně začne zandavat svůj freestyle, jsem si na stoprocent jistý, že všem chutná víc jak Plzeňský prazdroj natočený do ledově vychlazené sklenky:-) Krouzmen se stal mnohokrát vítězem různých battle soutěží ve freestylu, je zakladatelem pojmu MAD CIRKUS (Historicky první battle, kde se neřeší, kdo si to doma připravuje, ale ten kdo se pořádně nepřipraví, dostane vypískáno... ) a nyní chystá se Synchrem album. Krouzmen je jak droga, kterou si musíš šlehnout aby ti bylo dobře. V současné době spolupracujeme na pořádném songu, který se jistě objeví na naší desce.

 

http://oereo.cz/images/stories/rnz.jpgRNZ - Mc
Další slovenská posila nejen co se týče naší desky, ale mám tím na mysli to, že jistě tohle jméno ještě uslyšíte a jsem si jistý, že to zas posílí vody česko-slovenského hip hopu. RNZ je velice talentovaný raper, který žije v Příbrami a taky za ní hrdě kope, takže pravidelně nasazuje svůj drez za FK Příbram. Na internetu můžeš najít silné nahrávky s různými hosty z jeho okolí nebo také záběry z různých freestyle battlů, kde se většinou umístil v předních řadách, ne- li několikrát za sebou v těch prvních.

 

http://oereo.cz/images/stories/feri.jpgDJ FERI - producent
Tento talentovaný producent pochází z Písku, jeho beaty jsou silný a maj kvalitu. S Ferim jsme se seznámili v Příbrami,ale spolupracovat jsme začali po internetu už dávno. Dostali jsme snippet, pak druhej a vybrali jsme nakonec hned několik věcí, co můžeme prozradit je, že už je to napsaný:-)DJ FERI spolupracuje s Mafia Records a produkuje aktivním způsobem pro spoustu mc´s.

 

DJ FIRST- dj, producent
Tohoto pána je těžko moc vidět na veřejnosti, za to skládá skvělé old-schoolové beaty,které dokážou zvedat ze židlí:-) Dj First nepůsobí v žádném hudebním projektu, produkuje pár kapelkám a zabývá se aktivním djingem doma či ve zkušebně, občas někde zahraje.Velkej dík za pár beatů na nše album, Big UP.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se zapojili a velkej dík těm, co na naše album tak dlouho čekají. PEACE

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory