středa, 31 srpen 2011 17:09

Rest & DJ Fatte a jediný koncert Marpa v Praze v září v Chapeau! Featured

Written by 

Blíží se nám konec prázdnin, období festivalů, ale není důvod smutnit. V Chapeau Rouge pro návštěvníky nachystali opravdu nabytý program a každý se v něm najde něco podle svého vkusu. Kromě spousty top pražských DJs (Rockstar, Jorgos, Lu Michell, Mazath, Colack a další) se můžete těšit na několik výjimečných akcí: Začněme 13náctým zářím, kdy se za gramofony sejdou v rámci mejdanu New Kings Of Tha Beatz parťáci z legendárního Chaozzu-DJs:BA2S a Kato, 15. září se doražte vyřádit na směs funku, soulu a real hip hopu v podání DJe Fattyho M a jeho hosta DJe J-Kida z Pio Squad. Největší události měsíce jsme dosud nezmínili a budou následovat hned v zápětí. 19. září totiž na Freestyle Mondays vystoupí jako hosté hvězdy TYNIKDY! Labelu a jedna z nejúspěšnějších hip hopových formací Rest & DJ Fatte a kromě jejich koncertu nebude chybět tradičně ojedinělý open mic jam s doprovodem živé kapely a DJs do rána v dance baru i nově otevřeném a Underground podlaží.

Událost měsíce si zapište do svých kalendářů na 30.9. V Chapeau Rouge totiž vystoupí Marpo, jméno, které vyvolává na české scéně nemálo vášní a každopádně se je na co těšit.Marpo vystoupí po roce a půjde i o jediné plánované vystoupení v roce 2011. Marpův koncert bude vyvrcholením amerického turné, na které odlétá s MC Wohnoutem 6.září a jako první český MC vyráží do US, kde bude koncertovat ve 4 městech. Na jedinečném pražském koncertě zahraje Marpo s doprovodem živé kapely, nebude chybět videoprojekce a premiéra dokumentu mapujícího jeho zámořskou tour… Za mořem natočí Marpo s MC Wohnoutem novou a společnou desku po 8 letech, a pávě na pražském koncertu budete mít příležitost vidět jak natáčení alba i celé americké turné vypadalo. Jako předskokané vystoupí Jackpot s jeho novými tracky, Logic s jeho novým mixtapem Hráč roku vol. 2 a rovněž Acmee z Inside crew . O zábavu se za gramofony postará DJ Shock O´.Tudíž ať už jste Marpovi skalní fanoušci nebo odpůrci, na tuhle akci byste neměli zapomenout a rozhodně byste na ní neměli chybět!
Předprodej vstupenek na Freestyle Mondays s Restem a Fattem už odstartoval přímo v Chapeau Rouge a lístky na Marpa budou k mání na stejném místě a v síti Ticketstream od 1.9. Závěrem zbývá jedno malé upozornění. Kapacita klubu je omezena, a pokud chcete na jednom či druhém koncertě být, příliš dlouho neváhejte. Lupeny jsou totiž v rámci předprodeje za víc než přátelskou cenu: na Resta s Fattem pořídíte lístek za 60,-Kč a na Marpa je předprodej nastaven na krásných 130,-Kč, tudíž je víc než pravděpodobné, že po nich bude velká poptávka. Takže v září v Chapeau Rouge!

http://www.chapeaurouge.cz/program/vse/9-2011/
http://www.tynikdy.cz/
http://www.facebook.com/pages/RestDJ-Fatte/110037459034969
http://www.mcmarpo.cz/
http://www.facebook.com/mcMarpo

 

 

přečteno: {hits}914{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory