neděle, 18 září 2011 12:01

Matheus chystá album a posílá singl s Elkou... Featured

Written by  Ecko

Není to tak dlouho, co kluci z poměrně známé rapové formace Led N Ice udělali rozhodnutí, že si půjdou si v muzice každý svojí cestou.

Elka už svou první sólovou desku vydal a pomalu připravuje materiál na album číslo 2.

Od Kalima bychom se také měli údajně nějakého alba dočkat, ale dnes bude řeč především o Matheusovi.

Matheus totiž před několika dny vypustil ven první ochutnávku z jeho debutového sólo alba.

Tato pozitivně nabitá skladba se jmenuje "Mám to rád" a společně s Matesem si v ní můžete vychutnat na Dellovo produkci také zmiňovaného Elku, kterej bude jedním z hostů na chystaném CD.

Jako důkaz, že se nejedná o nějakou béčkovou nahrávku může např. zmínit něco okolo 1000 přehrání, během prvních dvou dnů, což je slušné ne? Určitě vás po poslechu, stejně jako mě napadá spousta otázek ohledně počinu, kterej pro nás tento floutek chystá. Proto jsem neváhal Mathese kontaktovat, protože kdo jinej než Matheus osobně vám může povědět o chystaném materiálu zaručeně nejčerstvější info?

Matheus: „Důležitý je, že deska vyjde až s tim budu spokojenej. Jelikož deska zůstane na pořád a neni to lahváč na krámě. Reálnej je leden, ale nechci si dávat žádnou šibenici. Hosti jsou Elka, Mc Gey a Rest. Prostě přátele. O produkci se postara Chodovskej Renk, Della, Jeha, Plampi. A kdo ví kdo ještě. Treků budeklasicky několik :-) Prostě deska. Celá deska je spíš osobní zpověď. Takovej odkaz a otisk mojí duše tady na Zemi. Jak to mám, jak se chovám, co je důležitý a tak. Samo sebou odlehčená forma a vtip mé vlastní desce chybět nebude. Celý to bude mixovat a mástrovat Ondra Žatkuliak a natáčí se to taky u něj v Rooftop studiu.“

Pozitivní skladbu, která ti v sychravých podzimních dnech zvedne náladu rozhodně o něco víc než delisa, najdeš na jeho soundcloud profilu, nebo v odkazu přímo pod článkem. Podle mě hodně lákavá ochutnávka z nadcházejícího počinu. A mějte uši nastražené, tato ochutnávka rozhodně není poslední. Objevit by se měli ještě minimálně dvě věci, které nám určitě příjmeně zkrátí čekání na zatím bezejmenou desku.

 

Matheus - Mám to rád feat. Elka (Produkce Della) by Matheus129

 

přečteno: {hits}941{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory