pondělí, 27 leden 2014 20:22

Krouzmen s prvním trackem z CD!

Written by  Tz
Rate this item
(1 Vote)

Deska Vypravěč od naproti vznikla za pomoci mnoha lidí: Kenas, N8, Oer, Karolína Thótová, Synchro, Renk, Majk Kasl, Butch Kory, Kenny Rough, kdy každý větším či menším dílem přispěl. Všichni kdo spolupracovali na desce jsou naši přátelé již delší dobu a děkujeme, že pomohli desce spatřit světlo světa.

Práce na desce trvaly až výjimečně dlouho, což zapříčinil fakt, že deska je již přeci jen odleželá. Při její tvorbě jsme se stali součástí a o necelý rok později opustili Beatlife label. BJay také během prací na desce nakoupil novou techniku do svého studia a některé beaty byly upraveny z pomocí nové techniky, což také zapříčinilo lehké zpoždění. Nakonec, asi tomu osud chtěl, vyjde deska pod Pilsenskills a to jestě v kruhu našich dobrých přátel.

Krouzmen na desku přispěl velkou dávkou fantazie a jak už název napovídá, můžete se těšit na jeho zajímavé příběhy. Rozepsal se o vážných tématech, ale ne jen o nich. Při poslechu se určitě také zasmějete. BJay rap obalil do svých boombapových beatů, takže je na co se těšit. Oba také slibují doplnit i obrazovou stopu k některým peckám. Krouzmen a BJay pokřtí svojí desku 28.8. v plzeňském klubu Buena Vista. Deska je téměř hotová a vyjde 28.února 2014

 

Jako ochutnávku vypustili ven singl Dopis do doby, zveřejněný záměrně dne 19.1., aby tak připomněli den, kdy se upálil Jan Palach.

 




Tracklist:
01 Intro
02 Doubravskej dým feat Buch Kory
03 Pohádka feat Kenas & Karolína Tothová
04 Jane of jungle feat Kenas & Karolína Tothová
05 Bůh ví feat Synchro
06 Pod stejným nebem feat Majk Kasl
07 Rasizmus feat Kenas & Karolína Tothová
08 Dopis do doby feat Karolína Tothová
09 Když nemáš lidi u sebe beat Kenny Rough
10 Revoluce part 1
11 Revoluce part 2 feat Kenas
12 Hrdina beat Renk
13 Inspektor lišák
14 Klid (Outro)

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory