Vrbicz

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

V málokterém klipu lze vidět, jak dostane přes hubu Krajčo, Okamura, Johny Machette či třeba Dalibor Janda. Až teď jsme se dočkali masakru "celebrit", jejich pohřbení v masovém hrobu a nakonec i pohled na plápolající oheň živený jejich těly. Když se k tomu přidá ještě krutý rap, nelze než si tuto podívanou vychutnat...

Ektor momentálně maká na nové desce Detektor a po kratší odmlce můžete zhlédnout jeho nový videoklip nazvaný  "Jak jinak". Skalní Ektorovi fans budou zřejmě nadšeni, pro mě však nic zvláštního.

Naše společnost se potýká s mnoha problémy, některé se snažíme přehlížet, s jinými zase razantně bojujeme. Několik společenských problémů se povedlo vystihnout jednomu talentovanému polskému umělci. Osmatřicetiletý Pawel Kuczynski vás svými satirickými a opravdu geniálně výstižnými ilustracemi jistě donutí k zamyšlení. Teď už nezbývá, než se zeptat, která grafika vás zaujala nejvíce.

Album Umelecké delo od slovenského rapera Zveriny již chvíli sbírá pozitivní ohlasy a tak přišel čas představit nový videoklip. Obrázkového doprovodu se dočkala skladba Prezident, kde si sloku vystřihl i Supa z kapely Moja Reč, a s trochou nadsázky se dá mluvit o slovenské verzi songu Volte mě.

Zraky celé společnosti se pomalu, ale jistě, začínají upírat do ruského Soči, místa konání Zimních Olympijských her, které byly v pátek v symbolickém čase 20:14 tamního času zahájeny. Olympiáda byla již před začátkem označována jako nejhlídanější a také nejdražší. Ne vše však dokázali ruští pořadatelé dotáhnout do dokonalosti a tak se svět nyní baví, jejich chybami.

Film Tomáše Vorla Gympl nasbíral slušnou základnu fanoušků a stal se téměř kultovní záležitostí. Je tedy logické, že příběh writerů Kolmana a Kocourka dostal volné pokračovaní. Film se jmenuje Vejška a rozhodně nebude mít lehké uspokojit očekávání natěšených diváků. Jestli se bojíte, že vás Vejška zklame a váháte, jestli na ní zajít do kina, nabízím pohled na Vejšku očima skalního fanouška Gymplu, který si nenechal ujít včerejší premiéru pokračování příběhu z pražských ulic.

23. leden - den, kdy film Vejška zavítá do kin, se rychle blíží a tak přišel čas na představení posledního songu od Vladimíra 518 a Mike Trafika, který ve volném pokračování Gymplu zazní. Klip slouží zároveň i jako trailer a věřím, že na film opravdu navnadí.

Strana 1 z 5
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory