čtvrtek, 06 listopad 2014 13:23

Soutěž o dva lístky na Imagination Festival!

Rate this item
(1 Vote)

BeatLife.cz ve spolupráci s Imagination festivalem si pro vás připravili soutěž o dva lístky na tuto velkolepou akci, která se uskuteční 28.listopadu v Praze.

Sečteno a podtrženo, milovníci elektronické hudby, kteří chtějí poznat něco nového a nepoznaného nebo si užít párty, kterou v uplynulých letech museli hledat v zahraničí, si na Imaginationu jistě přijdou na své! Festival se bude konat ve čtyřech halách letňanského výstaviště a nabídne dvě velké stage, na kterých vystoupí více jak 25 umělců z celého světa

Ale teď již k soutěži, která snad už nemůže být lehčí... stačí splnit vskutku jednoduché podmínky, zodpovědět soutěžní otázku a lístky můžou být právě váše. Soutěž startuje tímto dnem 6.listopadu a vyhlášení výherců proběhne v neděli 23.listopadu.

 

Pravidla soutěže jsou velice jednoduchá, lehčí už to nebude:

  •    1. Být členem naší facebookové komunity.
  •    2. Odeslat správnou odpověď na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. spolu s odkazem na svůj FB profil.


 
Otázka: Imagination Festival představuje poprvé exkluzivní drum & bassové versus sety! Na kolik se jich můžete na nadcházejícím festivalu těšit?
 
a) 2
b) 3
c) 4
 
Nápověda: www.imaginationfestival.cz


Více informací o akci naleznete zde, nebo na facebooku... přejeme hodně štěstí.

Read 4025 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory