sobota, 09 červen 2012 13:01

Nejlepší hip hopový hry na kompy nebo konzole Featured

Written by  Esc
Hip hop je dnes již všudypřítomný a není tedy divu, že pronikl i do virtuálních krajů počítačových her…

Když se vydáme zpátky do minulosti, tak už v roce 1990 spatřila světlo obrazovek hra Wu-Tang: Shaolin styl. Tehdá to byla hra pro dnes již historický PS1.

Jednalo se o klasickou bojovku ve stylu Mortal Kombat, tedy hru ve které vaší hlavní zbraní byla starověká forma kung-fu, známá jako Wu-Tang. Ke hře patřil i soundtrack Wu-Tang: Shaolin Style/ Taste The Pain, na kterém se objevili například RZA, U-God Inspectah Deck, Letha Face, Method Man nebo Masta Killa..




Def Jam je série her s názvy Def Jam FFNY: The Takeover, Def Jam Rapstar, Def Jam Vendetta a Def Jam Icon vydaných na více platforem od PS2, PS3, PSP, počínaje přes Xbox/360 a GameCube konče. Její popularita velmi rychle roste asi i proto, ze v průběhu tří různých dílů této bojové hry se v ní objevilo na 60 populárních celebrit a známých osobností hip hopového prostředí.



Grand Theft Auto ani nemusím nijak představovat. Jeho pověst se mu předchází a je málo počítačových hráčů, kteří by tuhle legendární hru neznali. Najít jí dnes můžeme snad na všech různých konzolích ale i na mobilních přístrojích s Android OS.



Marc Ecko Getting Up: Contents Under Pressure je další vynikající hrou z hip hopového prostředí. Každý, kdo někdy strávil minutu na 4 Train severu Manhattanu ví, že graffiti umění, že je to životní styl a Marc Ecko na hře udělal úžasnou práci v zachytávání těch správných adrenalinových okamžicích. Ve hře hrají například alib Kweli, Diddy, The RZA and Adam West. Yeah nebo Adam West is "street."



50 Cent: Bulletproof je hra nevydaná nikým jiným, než samozřejmně samotným 50níkem. Tuto akční hru můžete opět najít například na PS2ce, Xboxu nebo PSPčku. Podle informací distributora má tato hra opravdu vynijakjící zápletku. 50 Cent ve hře ztvárňuje sám sebe jak se vypořádá se sítí intrik a korupce, do níž se (ne vlastní vinou samozřejmě) zapletl. Aby se 50 Cent zbavil všech nepravdivých obvinění, vydává se na krvavou cestu pomsty drogovým podsvětím New Yorku, během níž musí chtě nechtě spolupracovat i s bývalými nepřáteli. Hudební doprovod od 50 Centa s více jak tuctem video-klipů.



Hip hopová pařba PaRappa Rapper pro PS1ku nebo PSP je oldschoolová úleťárna pro hbitý prsty. Rapující týpek PaRappa a jeho divná parta jsou herní ikonou, kteří Vás už po prvním spuštění chytnou svojí nakažlivou rytmikou.



V karaoke hře Get On Da Mic si můžete zarapovat na maledoie od známých interpretů jako Dr. Dre, Jkwon, Missy Elliot, Lil Kim, Tupac a další. Celkem je k dispozici více jak 40 skladeb.



přečteno: {hits}1512{/hits} krát
Read 3483 times
More in this category: « Sideway: New York
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory