čtvrtek, 11 červenec 2013 17:36

Světové hvězdy živě z festivalu Balaton Sound

Written by  Sziget

Festival Balaton Sound je vyprodán a řada fanoušků se na festival již nedostala. Pro ně připravil tým organizátorů možnost být na festivalu alespoň na svém počítači a zažít úžasnou atmosféru koncertů světových hvězd díky Upstream.

Permanentky na Balaton Sound nejsou k dostání již řadu týdnů a nyní již i páteční a sobotní vstupenky jsou pohlceny mimořádným zájmem fanoušků a tak zbývá již jen omezený počet na nedělní vystoupení takových hvězd jako je Calvin Harris či Fedde le Grand.

I z tohoto důvodu organizátoři připravili živý přenos těch nejzajímavějších vystoupení. Tento rok mají fanoušci šanci sledovat online řadu hvězd Balaton Soundu a to pomocí streamu na webové stránce www.balatonsound.com. Pro všechny je tu příležitost sledovat “živě” vystoupení Wu-Tang Clan, Nas nebo Fedde le Grand a také největších hvězd maďarské taneční scény -Irie Maffia, Ganxsta Zolee és a Kartel či Akkezdet Phiai.


Nejlepší je vyrazit na festival Balaton Sound osobně, ale jestliže nemůžete, vychutnejte si to alespoň doma a to denně od 16:00. Více než 40 různých vystoupení můžete sledovat díky Telekomu a Upstream a zažít tak úžasnou a nezapomenutelnou atmosféru festivalu Master Card Balaton Sound.


www.facebook.com/balatonsoundCZ



Read 2538 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory