středa, 12 březen 2014 00:00

Párty dovolená v Tatrách! Featured

Written by 

Party vlakem z ČR do Tater. Zapomeň na Alpy a vyzkoušej něco nového. Lyžování v nejmodernějším lyžařském středisku Jasná na Slovensku. Ubytování v luxusním chatovém resortu Holiday Village Tatralandia vedle termálních pramenů a největšího aquaparku ve střední Evropě. Party v Tatrách, to je jediná a unikátní zimní party dovolená.

Cesta vlakem do Tater? Zapomeň na řízky v alobalu a zpívání s kytarou. Nasedni do party vlaku a čtyřdenní party může začít. Žádná večerka, žádné vstávání na první vlek. Tohle je zimní party dovolená s Party Kýblem!

 

Nastoupíš do vlaku, dáš si drink. Ubytuješ se v párty vesnici, dáš si drink. A pak si dáš další drinky na party, která začne hned, jak si vybalíš věci z krosny. Jo, tenhle zájezd není pro anonymní alkoholiky. Ale tady zkrátka nejsi na školním výletě. Party Kýbl ti nabízí zimní dovolenou, na kterou nezapomeneš. Ubytují tě v parádně vybavené chatce, skibusem tě odvezou do luxusního lyžařského střediska Jasná. A když zrovna nebudeš mít chuť předvádět se na lyžích nebo prkně, můžeš načerpat síly na večerní party v největším aquaparku ve střední Evropě.

 

 

Ať už chceš zapařit s partou kamarádů, nebo nemáš s kým jet, na téhle party v Tatrách poznáš spoustu nových lidí. Příležitostí odbourat zábrany bude dost. Po lyžovačce se můžeš seznamovat v aprés ski ledovém baru a rovnou pak pokračovat v Happy End baru. Jestli i ten tvůj konec bude šťastný, to už je jen na tobě.

 

Party Kýbl pro tebe připravil program i přes den. Kluci se budou moct předvést při Gentleman`s ride, sjezd, holky zas oblečou bikiny i mimo aquapark, na Lady`s ride. Na party do Tater se prostě nebudeš nudit. Láká tě to? Myslíš, že taková velká party jízda stojí za nějaké čtyři tisíce korun?

 

Tak hlavně nezmeškej odjezd!

 

Termín:   12.-16.3.2014
Cena:      od 4 000 Kč
Více infa a rezervace naješ ZDE.

 

 

 

Read 4742 times
13

facebook.com/trinacty

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory