neděle, 04 květen 2014 18:05

Zahraniční lineup festivalu Let It Roll čítá přes 50 projektů

Written by  TZ

Pořadatelé největšího tuzemského bass music festivalu tento týden zveřejnili závěrečnou osmou sérii headlinerů letního Let It Rollu 2014, čítající deset zahraničních projektů. Seznam zahraničních jmen je tímto kompletní a čítá víc než 54 světových projektů. Organizátoři dosáhli svých předsevzetí a dramaturgicky posouvají pomyslnou laťku výš. Let It Roll, oproti minulému historicky nejúspěšnějšímu ročníku festivalu, nabídne větší počet zahraničních účinkujících a rozšíří se o jednu novou stage.

Na festivalu Let It Roll Open Air 2014 se opět sejdou zástupci špičky světové elektronické scény, zejména producenti drum&bassu, dubstepu a electra. Mezi hlavní taháky programu čítajícího 53 zahraničních producentů a DJs patří projekt Netsky Live, který v současné době patří mezi nejžádanější live vystoupení elektronické hudby na světě. Na festivalu společně s Netsky Live vystoupí také rakouské duo Camo & Krooked, kteří v ČR poprvé představí svou live show Zeitgeist. Dále se můžete těšit na francouzské velikány Dirtyphonics, pro letošní rok nejúspěšnějšího drum&bassového producenta Wilkinsona. Festival Let It Roll poctí svou návštěvou i ,,šéfové,, dvou největších d&b labelů současnosti, vždy usměvavý Tony Colman aka London Electricity (Hospital Records) a světová DJská jednička Andy C ( Ram Records).


Festival Let It Roll v letošním nabídne zcela novou stage, zaměřenou především na electro, breakbeat a dubstep, dočkáme se však i live vystoupení. „Ve spolupráci s týmem Red Bull jsme rozšířili počet pódií o Red Bull Tour Busu stage, kde vystoupí světoznámý projekt Far Too Loud, britský producent A.Skillz a multižánrová kapela N.O.H.A.“ doplňuje Kryštof Benca, booking manager festivalu.

 


Další výčet jmen z programu festivalu jen potvrzuje, že Let It Roll bude opět událostí roku v ČR a v celoevropském měříku na poli evropských bassmusic festivalů bude patřit mezi špičku. Mimo jiné zde vystoupí:Ed Rush & Optical, TC, Black Sun Empire, Loadstar, Fred V & Grafix, The Upbeats, Metrik, Ayah Marar Live, AudioIcicle, Far Too Loud, Neophyte, DC Breaks, Mefjus, Neonlight, Prolix, Maztek, Kenny Ken, A.Skillz, Bailey, 50 Carrot a další.  Hvězdné jména také doplní početný český a evropský support, který pořadatelé plánují zveřejnit během května.
 
Letní festival se koná 1. a 3. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz.

 


Souhrn zveřejněných účinkujících:
Netsky Live, Andy C, Camo & Krooked present Zeitgeist, Wilkinson, Dirtyphonics, London Elektricity,

Ed Rush & Optical, TC, Black Sun Empire, Loadstar, Fred V & Grafix, The Upbeats, Metrik, Ayah Marar Live, Audio, Icicle, Far Too Loud, Neophyte, DC Breaks, Mefjus, Neonlight, Prolix, Maztek, Kenny Ken, A.Skillz, Bailey, 50 Carrot, DKS, The Greys, A-Sides, A.M.C, N.O.H.A,  Frankee, Etherwood, DJ Hidden, Alien T, Pandorum, Donny, C.A.2K, The Hard Way, Mortem, Dabs, Rido, Paul SG, Jay Rome, Hungry Beats, Dfunk, Twilight&Milla, Alegria
 
+ čeští a slovenští top DJs.



Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: www.facebook.com/events/1412125782357378
Link na předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1284931


Oficiální fotogalerie:
http://www.letitroll.cz/galerie/let-it-roll-open-air-2013-fa4f0557.html

Read 2966 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory