středa, 09 červenec 2014 11:35

Vstupenky na Sziget 2014 se prodávají rekordní rychlostí

Written by  Tz

Zájem o festival Sziget je letos rekordní. Vstupenky do Siesta Campingu již byly vyprodány, a tak už nejsou volná žádná místa v nadstandardních kempech, které Sziget letos nabízí. Běžné permanentky s kempinkem jsou stále ještě k dostání, ale i ty mizí rekordní rychlostí: už více než 80% je prodáno. Ti, kteří plánují v srpnu navštívit The Island of Freedom (Ostrov svobody), ale ještě si nepořídili vstupenku, by si měli rozhodně pospíšit.

Více než 80% permanentek na Sziget 2014 již bylo prodáno, což znamená, že letošní ročník festivalu s největší pravděpodobností přiláká rekordní počet návštěvníků. Zdá se, že poprvé v historii této velkolepé akce budou permanentky zcela vyprodány.

 


“Už teď jsme prodali více permanentek než vloni, a to zbývá do začátku festivalu ještě 6 týdnů,” řekl Karoly Gerendai, hlavní organizátor Szigetu. “Jsme přesvědčeni, že se tak stalo z několika důvodů. Nejen kvůli vizuálnímu vývoji, který jsme nedávno představili, ale samozřejmě zejména díky silným headlinerům, které se nám podařilo letos zajistit. Báli jsme se posunout festival o týden později, ale nyní je už jasné, že to bylo dobré rozhodnutí. Pokud si prodej vstupenek udrží současné tempo, je velmi pravděpodobné, že permanentky budou letos vyprodány,” dodal Gerendai.

 

DENNÍ ROZPIS:

pondělí 11.8. - Blink 182, The 1975, Leningrad ...

úterý 12.8. - Queens of the Stone Age, Dreadmau5, The Bloody Beetroots, SKA-P ....

středa 13.8. - Placebo, Skrillex, Imagine Dragons, Jake Bugg, Tom Odell ...

čtvrtek 14.8. - Macklemore & Ryan Lewis, Lily Allen, Bastille, Fink, Stromae, DVA, Bonobo ..

pátek 15.8. - Korn, Ceelo Green, Manic Street Preachers, Kelis, Klaxons,Angel Haze ...

sobota 16.8. - The Prodigy,Madness, Fedde Le Grand, The BossHoss, Wild Beasts ...

neděle 17.8. - Outkast, Calvin Harris, The Kooks, Triggerfinger, Darkside, NoFX ...

http://www.szigetfestival.cz/programs#!programmation=timeline$

 


Další důležitou zprávou je, že mezinárodní nadstandardní kempy jsou pro tento rok již zcela obsazeny. A to včetně VIP, Alternativa, Apéro a nově také již zmíněný Siesta Camping. Běžná kempinková místa jsou však stále dostupná pro držitele týdenní permanentky (weekly pass).

Také dřevěné domky Sziget Home a přistavené karavany jsou již vyprodány, ale pokud hledáte speciální ubytování, Flexotel stále ještě nabízí pár volných pokojů. Pokud cestujete s karavanem, můžete si zakoupit Caravan Camping. Family Camping (určený pro rodiny s malými dětmi) i speciální kemp pro handikepované návštěvníky také ještě nabízí volná místa.

 

Sziget v mobilu

 

Aplikace pro uživatele iOS a Android je možné stáhnout na http://szigetfestival.com/mobileapp


POZOR!! Vstupenky za zvýhodněnou cenu (Advance round 2) jsou k dostání do konce července u evropských distributorů nebo na našem webshopu. Předprodej v síti Ticketpro – www.ticketpro.cz  a na webu http://szigetfestival.cz/tickets

 

Sziget

Read 2731 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory