pátek, 20 únor 2015 00:00

Winter Arena 2015 spustila předprodej a oznámila první hvězdu. Přijedou živelní Foreign Beggars

Written by  Tz

Klínovec se po roce opět chystá na indiánskou zimu. Od 20. do 22. února 2015 proběhne ve Skiareálu Klínovec druhý ročník unikátního zimního festivalu WINTER ARENA, který propojuje hudební produkci s adrenalinovými sporty. WINTER ARENA právě spustila předprodej a odtajnila první velké jméno. Na Klínovci zahrají hip-hopoví Foreign Beggars. Vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut.

Symbióza kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů se osvědčila už minulý rok, kdy dorazila bezmála tisícovka návštěvníků a i díky tomu se letos chystá velké pokračování. Návštěvníkům se představí zahraniční špičky současné hudební scény a doplní je i nejznámější tuzemská jména.

Prvním headlinerem jsou britští Foreign Beggars, jejichž tvorba je mixem hip-hopu, dubstepu a grimu. Trio  MC Orifice Vulgatron, MC Metropolis, DJ Nonames, doplněné o producenta Dag Nabbita, má na kontě kromě šesti studiových i společné turné s Prodigy, Snoop Doggem nebo Wu Tang Clanem. Spolupracovali s takovými jmény jako je Skrillex nebo Noisia. Foreign Beggars, pověstní svou neuvěřitelně živelnou show, dorazí do Česka už po několikáté.

Vstupenky jsou nyní k dispozici za zvýhodněnou cenu 350 Kč plus poplatky. První vlna vstupenek je ovšem limitována počtem 100 kusů. Stejně jako v minulém roce jsou k dispozici i festivalové balíčky, které kromě samotného vstupu na všechny tři dny festivalu zahrnují dopravu, ubytování nebo třeba skipas. Cena víkendového balíčku startuje na 1 755 Kč a návštěvníci si jej mohou pořídit na webu festivalu WINTER ARENA.

Festival WINTER ARENA 2015 je propojením adrenalinových sportů a skvělé hudby napříč různými žánry. Během denního programu se uskuteční SNB & FREESKI závod za účasti předních českých jezdců, návštěvníci se také dočkají street art show, celé řady workshopů nebo dech beroucího videomappingu. Večery pak budou patřit skvělé hudbě a kromě Foreign Beggars vystoupí i další umělci, jejich jména budou postupně odtajňována.

WINTER ARENA letos opět spojila síly s největším tuzemským festivalem elektronické hudby Let it Roll a nově navázala spolupráci s portálem Freeride.cz, díky čemuž se oficiálně stala součástí série Just Ride 2015.

Předprodej vstupenek: https://goout.cz/cs/listky/winter-arena-2015/ihc/

 



FB událost:




Odkazy:
Oficiální stránky festivalu - www.winterarena.cz
Oficiální FB stránka - www.facebook.com/winterarena
Video z 1. ročníku - http://youtu.be/irks7yoJqNM

 

Read 6239 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory