středa, 08 červenec 2015 00:00

Faithless a další hvězdy Balaton Soundu 2015 Featured

Written by  Tz

Nejlevnější permanentky na letošní plážovou party u Balatonu mizí velmi rychle. Balaton Sound 2015, který se koná 8. - 12. července v Zamárdi v Maďarsku, pozval hvězdy světového formátu jako Faithless,Zedd, Kaskade a spousta dalších přibyla do už tak našlapaného line-upu tohoto prvotřídního festivalu taneční hudby.

Prodej nejlevnějších permanentek na Balaton Sound 2015 nabývá obrátek. Ty jsou stále ještě v prodeji, ale dlouho tomu tak zřejmě nebude. Již několik ročníků po sobě byl tento festival, který se pyšní nádhernou, více než 2 kilometry dlouhou pláží, vyprodán. Organizátoři uvedli, že zbývá posledních 2 000 permanentek za 135€, které fanouškům zajistí skvělé zážitky nejen během 4 regulerních dnů festivalu, ale také  bonusový Den 0 (8. července), který nabídne v programu jména jako Tiesto, Oliver Heldens, Moti a mnoho dalších světoznámých hvězd elektronické hudby. Účast na letošním ročníku již dříve potvrdil Axwell Λ Ingrosso, Nicky Romero, Hardwell, Afrojack, DVBBS, Dimitri Vegas & Like Mike, Charli XCX a další.

 

Nová jména

Každý rok zve Balaton Sound na svoji party ty nejlepší DJs z celého světa a letošní ročník nebude výjimkou.

 

Pozvání na tuto velkolepou plážovou party přijali Faithless. Zamárdi bude jednou z mnoha zastávek jejich Faithless 2.0 tour, kterou oslaví 20 leté výročí své úspěšné kariéry. Maxi Jazz, Sister Bliss a Rollo jsou zpátky ve studiu a pracují na novém projektu, který vám již letos v létě představí.Na letošní Balaton Sound přijede také mladý umělec známý pod pseudonymem Zedd, který je hnacím motorem nejen elekronické hudby. Jeho originální a intenzivní muzika bezpochyby uchvátí celý dav. Ryan Raddon, známý jako Kaskade, je žádaným DJ a uznávanou originální postavou EDM scény téměr od jejího počátku, Laidback Lukezase vrátil taneční hudbě lesk a nadšení fanoušků po celém světě, ovlivnil spoustu umělců a vytvořil nový precedens pro vzájemnou interakci s fanoušky během svých vystoupení. Oba přijedou v červenci k jezeru Balaton, aby se stali součástí této prestižní hudební akce.

 

Popularita představitele nové evropské vlny D'n'B je nezměrná. Netsky, jehož hudba je dokonalou směsicí povznášejících melancholickými melodií s těžkými tanečními basy a beaty, přijede na letošní Balaton Sound se svým projektem Netsky LIVE! s celou kapelou. V line-upu dále přibyli: Art Department, který překročil hranice žánrů a zboural stěny zajetých konvencí jako undergroundový umělec, zatímco Dannic, fenomenálníDJ a producent, je jedním z nejžádanějších holandských DJs nové generace. Do ní také patří Dyro, který svým talentem výrazně převyšuje své holandské vrstevníky a jeho kariéra strmě stoupá. Kristian Beyer a Frank Wiedemann známí jako Âme tvoří producentské a Djské duo s citem pro chytlavé melodie,   zatímco Flosstradamus se nebojí experimentovat s novými soundy, se kterými procestoval za posledních 8 let takřka celý svět. Z Budapešti pochází dva maďarští producenti David a Sullivan, kteří společně tvoří Stadiumx. Jejichž hudba je hravá, s nečekanými postupy i jedinečným soundem.

 

Ve 3. kole byla ohlášena tato jména (v abecedním pořadí):

Âme

Art Department

Dannic

Dyro

Faithless - http://youtu.be/otLEUwHao_E

Flosstradamus

Kaskade

Laidback Luke - http://youtu.be/ZieqR-PId1c

Netsky Live - http://youtu.be/0z7omu2UNVA

Stadium X

Zedd - http://youtu.be/IxxstCcJlsc

 

 

Podívejte se na aftermovie Balaton Sound 2014: 

 

 

Dříve oznámená jména:

*** Afrojack *** Axwell vs. Ingrosso ***  Tiësto *** Nicky Romero *** Hardwell  *** Dimitri Vegas & Like Mike *** Boys Noize *** DVBBS *** Charlie XCX *** The Bloody Beetroots (SBCR dj set) *** Klingande *** Eva Shaw*** Quintino *** Chris Liebing *** Pan Pot *** Ron Size Reprazent *** Joey Badass *** Vinai *** Don Diablo *** Showtek ***Brodinski *** Firebeatz *** Flight Facilities *** Loco Dice *** Moti *** Oliver Heldens *** Ummet Özcan ***

 

 

Vstupenky lze zakoupit ZDE:  http://www.balatonsound.cz/vstupenky/ticket_info_prices

 

Více informací a vstupenky:

www.balatonsound.cz

 

Read 2677 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory