neděle, 30 srpen 2015 00:00

První zahraniční jména festivalu Let It Roll Open Air 2015! Featured

Written by  Tz

Konečně jsme se dočkali! Pořadatelé Let It Roll Open Air 2015 zveřejnili první várku zahraničních jmen letního festivalu. První fáze obsahuje 15 headlinerů v čele se Sporem a legendárním Hypem. Celkově nás čekají 4 fáze zveřejnění. Na další várku jmen se můžeme těšit příští týden.

Od zveřejnění události Let It Roll Open Air 2015, všichni netrpělivě čekáme na první jména headlinerů. Čekání je naštěstí u konce. Duben se již tradičně stává měsícem zveřejňování. Pořadatelé přináší první várku zahraničních jmen, která vystoupí na letošním festivalu Let It Roll Open Air 2015. V první fázi (1/4) si přijdou na své především fanoušci tvrdšího drum and bassu, ale ve výčtu jmen najdeme i zástupce melodického liquidu a deep drum and bassu.

 

SPOR

Spor je zpět! John Gooch aka Feed Me se po dlouholeté pauze vrací se svým drum and bassovým alteregem zpět na scénu. Všem dobře známý SPOR, který za svého času patřil mezi nejoriginálnějších producenty své doby a v České republice vystoupí poprvé od své pauzy.

 

HYPE

DJ Hype, vlastním jménem Kevin Ford, je jeden z nejznámějších britských DnB DJs a producentů a počátky jeho působení jsou značně vzdálené, spadají až do roku 1989!  V současné době hledá nové talenty pro svůj label label Playaz Recordings. DJ Hype patří mezi největší legendy světové drum and bassové scény, o čemž svědčí i jeho jmenování do Hall of Fame v anketě Drum&BassArena Awards.

 

Kromě Spora a Hype se můžeme těšit na jména, jako Annix, Break, Emperor, Enei, Icicle, Ivy Lab, Maztek, Metrik, Spectrasoul, State of Minda mnoho dalších.

 

 

Přehled účinkujících:

SPOR, BLACK SUN EMPIRE, BREAK, EMPEROR, ENEI, ICICLE, IVY LAB, MAZTEK, METRIK, MISANTHROP, PYTHIUS, SPECTRASOUL, STATE OF MIND, HYPE, ANNIX

 

Facebook event:

 

 

Oficiální web: www.letitroll.cz

Předprodej vstupenek: http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=133745

 

 

 

Read 2656 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory