pondělí, 10 srpen 2015 00:00

Sziget 2015 rozezní a roztančí Limp Bizkit, Avicii a další nová jména v programu

Written by  Tz

Program týdenní festivalové party na Sziget festivalu se opět rozrůstá. K již oznámeným hvězdám, kterými jsou  Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Martin Garrix, Ellie Goulding přibyli interpreti Avicii, Limp Bizkit, Hollywood Undead, The Gaslight Anthem a další. Vstupenky za zvýhodněnou cenu je možné zakoupit do konce dubna.

Festival nabízí nejen koncerty hvězd, dává příležitost zazářit také fanouškům Szigetu. Ti, kteří rádi hrají u táborových ohňů, se mohou přihlásit, zahrát si na festivalu a zažít tak jedinečnou atmosféru Campfire. Zájemci se mohou přihlásit prostřednictví oficiálního webu (campfire.szigetfestival.com). Tam si přijdou na své také vynalézaví a soutěživí Szigeťané. Už druhý rok se uskuteční hra Mission:Szitizen, která zabaví Szigeťany ještě před příchodem na festival a ti nejúspěšnější mohou vyhrát opravdu jedinečné a atraktivní ceny. Více informací na mission.szigetfestival.com.

 

Avicii, švédsky DJ a producent, přicestuje do Budapešti, kde se fanoušci mohou těšit na hity jako „Wake Me Up“, „Hey Brother“, „You Make Me“ či „Addicted to You“. Jméno tohoto slavného DJ, který byl již dvakrát nominovaný na Grammy Award, je aktuálně uvedené na třetí příčce prestižní ankety TOP 100 Djs.

 

Avicii – Wake Me Up - https://youtu.be/IcrbM1l_BoI

Avicii – Hey Brother - https://youtu.be/6Cp6mKbRTQY

 

Sziget také přivítá sestavu, kterou tvoří Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto a DJ Lethal, známou jako Limp Bizkit, která se po osmileté přestávce vrací na výsluní. Ostrov svobody bude součástí koncertního turné k jejich novému albu, které by mělo vyjít v květnu.

 

Limp Bizkit - https://youtu.be/RYnFIRc0k6E

 

Z nových jmen se budou bezpochyby radovat také fanoušci reggae, hip-hopu a rapu. Z Německa se na festivalu představí CRO, aktuálně nejúspěšnější německý raper, který prostřednictvím svého debutového alba „Raop“ takřka vynalezl svůj vlastní hudební žánr, v kterém mísí indie a klasický rap s vlastními prvky. SOJA, to je směsice reggae, go-go, D.C. hardcore, latino, rock a hip-hop. Kapela kamarádů ze střední školy si postupně získala fanoušky po celém světě a spolupracovala s reggae hvězdami jako Damian Marley, J Boog, Collie Buddz. Na Szigetu vystoupí také Hollywood Undead, americká rap-rocková kapela z Kalifornie. Fanoušci se mohou těšit také na americkou punk-rockovou kapelu The Gaslight Anthem, DJ Marky či talentovanou hvězdu Stamina MC.

 

The Gaslight Anthem - https://youtu.be/oST77VRHXt0

 

Co je Sziget:

Sziget, největší hudební festival ve střední Evropě, probíhá v maďarské metropoli Budapešť každý rok v srpnu více než dvacet let. Jako zatím jediný festival v historii je Sziget dvojnásobným držitelem evropského ocenění EFA „Best Major Festival“ a to za ročníky 2011 a 2014, a pravidelně přiláká na krásný ostrov v srdci Budapešti téměř 400 000 fanoušků z více než 80 zemí. Obří akce poskytuje kompletní úžasný prázdninový týden se skvělými živými koncerty světových hvězd, mezinárodní komunitou a všemi turistickými atrakcemi, které město Budapešť nabízí. Program Szigetu tvoří zvučná jména těch největších umělců napříč žánry, doplněná o fantastické nehudební zážitky mnoha divadelních představení, vizuální tvorby a instalací. Tato jedinečně namíchaná směs přitahuje stále větší počet návštěvníků, a tak v roce 2014 byly poprvé vyprodané permanentky ještě před začátkem festivalu.

 

 

Program Szigetu 2015 zveřejněný k 17. dubnu – DALŠÍ JMÉNA JIŽ BRZY!

 

Robbie Williams(10. srpna) --Florence and the Machine (11. srpna) -- Alt-J--Marina and the Diamonds -- Gogol Bordello --Martin Garrix (End Show 16. sprna) – Avicii -- Alesso -- PassengerEllie GouldingKasabian -- Selah Sue -- Foals -- InterpolLimp Bizkit -- Sigma – Nero -- Knife Party -- Goran Bregović and the Wedding and Funeral Band --Enter Shikari --Infected Mushroom --Blasterjaxx –Tyler the Creator -- AWOLNATION --Jamie Woon --FAUVE --Gramatik –Hollywood Undead – The Gaslight Anthem -- Jose Gonzalez --The Subways --Babylon Circus --Kadebostany --The Ting Tings --W&W --Leningrad –DJ Hernan Cattaneo – Laura Jones – Function – Ellen Allien – Damian Lazarus – Stadium X – Lucas & Steve – Marcel Dettmann --Jungle --Jaguar Skills --Camo& Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Danny Byrd and Dynamite MC --Sander van Doorn --Che Sudaka --Gui Boratto --Bassjackers --EllaEyre –Cro – Soja -- Julian Jordan --Sidney Samson --Milky Chance --Jett Rebel --Kensington --Mariza --Canzoniere Grecanico Salentino --Apollonia --Dixon --Michael Mayer --My Favorite Robot -- Beatsteaks -- Dotan -- Dropkick Murphys -- Foxes -- Future Islands -- Gentleman & The Evolution -- Halestorm -- MØ -- NERVO -- Paloma Faith -- SBTRKT -- The Maccabees -- Typhoon -- Vitalic Official live -- William Fitzsimmons -- Yellow Claw – DJ Marky.

 

 

Aftermovie 2014:

 

Read 2756 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory