úterý, 24 leden 2012 07:54

TL Show (13.1.2012) - Tigo & LB, D-Toc, Martin Červenka Featured

Written by  D-Toc

V pátek, 13ho ledna (13.1.2012) proběhla akce s názvem TL Show, která se odehrála v PHB-Bar, v pražském Střížkově. Jako každým rokem, tak i tentokrát vystoupil LB společně s Tigem, ale nově i D-Toc, a v úvodu příchozí mohli shlédnout pořádnou Fire Show v podání Martina Červenky…

Pro krátké představení, TL Show již několikkrát proběhla ve spolupráci s klubama a vlastně se jedná dva mladé rappery a to Tiga a člena Otherside Click LBho. Spolu vystupují od roku 2008 a od té doby vydali pár společných projektů, nepočítáme-li jejich vlastní solo projekty. Poslední projekt měl mezi jejich fanoušky takový ohlas, že na něm je celá TL Show postavená.

D-Toc je undergroundový MC, rapující od roku 2007, který krom rapu má spoustu jiných aktivit, zejména řízení Otherside Click a spolupráce s BeatLife.cz. D-Toc v nejbližší době, přibližně v první polovině tohoto roku vydá svůj v pořadí 4 solo projekt, který ponese název Diplomat.


Počátek klubu započal žhavou fireshow, následně vystoupili Tigo & LB a na závěr LB vydržel a přidal se k němu D-Toc... No a co víc říct? Asi nic... pokuď jste tam nebyli, tak jste o hodně přišli. Ale i tak tu máme pro Vás jednu menší ukázku toho, jak byl pátek 13ýho. No a my na závěr jenom doufáme, že příští koncert společně s Tigem & LB, a případně D-Tocem bude větší show, než tato, co byla.

 

 

přečteno: {hits}1242{/hits} krát

 

Read 3537 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory