Togohed

Togohed

MDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDM

Hlavní stage nového pražského klubu Storm Club se v pátek 8. listopadu promění v oficiální UKF stage. Vystoupí zde dubstepová legenda Caspa a holandský producent Posij. UKF je značka největšího světového hudebního kanálu žánrů drumandbass a dubstep. Příjemným bonusem pro návštěvníku Stormu je, že na akci bude do 22:00 vstup zdarma!

Max Rowert alias Koven je anglickým producentem. Se svou první skladbou, která byla zdarma ke stažení "Wake You Up" získal více než 1,7 milionu shlédnutí na UKF , spolu s debutovým singlem na Viper, "More Than You", Koven již udělal obrovský postup v hudební scéně.

Je to tady, Sub Focus vydává nové album "Torus" již 30.září, stejně jako Camo and Krooked. Celkem vydařená shoda dat.

Camo & Krooked jsou zpět s novým albem " Zeitgeist " . Dva roky potom co vydali album "Cross The Line".

neděle, 15 září 2013 19:56

Storm club nakonec otevře Ed Rush !

Stránky Storm clubu byli otevřeny a pořadatel zveřejnil jméno headlinera otvíračky, je jím DJ a producent Ed Rush, spolumajitel anglického labelu Virus Recordings. 

pondělí, 02 září 2013 20:31

Konec Matrixu, přichází Storm Club!

O prázdninách byl zavřen žižkovský club Matrix, který byl jedním z mála míst, kde se zachoval duch DnB undergroundu. Pro některé byl Matrix špinavá díra do které ani nevstoupili, ale pro jiné to bylo téměř jediné místo, kde se dal strávit super večer s přáteli a skvělou hudbou. R.I.P. Matrix. 

sobota, 21 září 2013 00:00

Sigma zahraje v Roxy!

Sigma přijede 21.září do pražského klubu Roxy. Tato akce je warm up k festivalu Imagionation.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory