pátek, 08 listopad 2013 00:00

UKF Official Night v pátek ve Storm Clubu bude zdarma!

Written by 

Hlavní stage nového pražského klubu Storm Club se v pátek 8. listopadu promění v oficiální UKF stage. Vystoupí zde dubstepová legenda Caspa a holandský producent Posij. UKF je značka největšího světového hudebního kanálu žánrů drumandbass a dubstep. Příjemným bonusem pro návštěvníku Stormu je, že na akci bude do 22:00 vstup zdarma!

Dramaturgie UKF stage zaručuje barvitý program těch nejzvučnějších jmen současné elektronické hudby a vy máte možnost si v Storm Club Prague vychutnat oficiální noc, kde vystoupí britská špička dubstepové scény Caspa, který toho už v bassmusic dokázal opravdu hodně. Po boku producenta Rusko stál u boomu dubstepu v Anglii a následně celé Evropě. Druhý headliner večera - holandský producent Posij je pro české publikum brán jako „newcomer“ s velkým potenciálem. Je upsán na labelu Division patřící Noisii a jeho remix známé pecky My World od Noisie zaznamenal v dubstepových kuloárech velký úspěch!

 

UKF je asi největší kanál, který sdružuje tu "nejlepší" elektronickou hudbu. Má přes jeden milión odběratelů a přes 320 miliónů shlédnutí.Storm Club Prague bude hostitelem oficiální UKF noci, kde vystoupí hvězda  dubstep scény CASPA a holandský producent POSIJ, který remixoval například My World od Noisie(NL)!!


První UKF Official Night v klubu Storm si rozhodně nenechá ujít každý fanoušek bassmusic. Navíc díky dohodě o podpoře tohoto eventu, která vznikla minulý týden v Londýně mezi zakladateli UKF a vedením klubu Storm, si můžete tuto noc užít zdarma!

 


Souhrn účinkujících:
Caspa (UK), Posij (NL), Aze, Target1, Chik, Suki, Blofeld, Theya, Domina.


Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost:

 

 

 

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory