středa, 18 duben 2012 16:23

Nejlepší ilustrátoři Slovenska a legendární světový šampión v DJingu míří do Ostravy Featured

Written by  Admin

Secret Wars, to je výtvarný souboj ilustrátorů, který se z Londýna rozšířil do 40 zemí světa. Od května 2011 si našel cestu i k nám do Čech a na Slovensko. Secret Wars, to jsou nejlepší ilustrátoři dané země v souboji, ve kterém mají k dispozici jen plátno, černou barvu, štětec nebo fix. Během 90 minut live performance se výtvarník snaží porazit soupeře vytvořením lepšího, originálnějšího a vtipnějšího díla. Soupeři bojují bez skic a předloh, rozhoduje porota a hlas diváků.


 

„V únoru jsme zkusili udělat jeden ze soubojů Secret wars ČR v Ostravě a byli jsme nadšeni reakcemi návštěvníků. Rozhodli jsme se proto Ostravskům přivést Secret wars po druhé, tentokrát i s jedním z nejlepších DJů planety – bez přehánění!“

Secret Wars se odehrají v pátek 27.4.2012 v ostravském multikulturním centru CoolTour na Výstavišti. Čeká vás neopakovatelná atmosféra 90 minutového live art battlu, za doprovodu Dje Customa. Těšte se na létající dárky od sponzorů, kus umění a vtipu. V nabité atmosféře se utkají dva slovenští umělci SABO a EMILEE, z nichž ten lepší postoupí do slovenského finále. O tom, který to bude, rozhodnete i Vy svým křikem, který se bude měřit Decibelmetrem.

Po tomto live art battlu se představí dvojnásobný světový šampión v DJingu DJ WOODY (UK), který je jedním z nejrespektovanějších DJ´s planety. Představí vám svou unikátní show, při kterém scratchuje skrze vinylové desky video obrazem. Audiovizuální podívaná je revoluce na poli DJingu, kterou DJ WOODY vymyslel a s kterou dobyl svět.
Na co dále se mohou návštěvníci těšit?
- Výstavu pláten z uplynulých soubojů slovenských ilustrátorů.
- Výstavu artové kolekce lednic RedBull, které vytvořili přední čeští výtvarníci.
- Proběhne také projekce slide shows z uplynulých soubojů SECRET WARS.

Vstupné na akci 150 Kč. Předprodej za 100Kč probíhá v centru COOLTOUR a v síti OIS (Ostravská info služba) na těchto místech:
- Ostravská radnice
- Info centrum u elektry
- Nádraží Svinov
- Hl. vlákové nádraží
CoolTour na černé louce

DJ WOODY video


 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1436{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory