neděle, 27 leden 2013 21:53

Britské drum&bassové duo Brookes Brothers se přijede podívat do Brna

Written by  13

Dan a Phil aka Brookes Brothers - projekt, který není třeba českému publiku sáhodlouze představovat. Již řadu let figurují na předních místech světové drum&bassové scény. Na kontě mají mnoho kvalitních releasů pro renomované labely, jedno vlastní studiové album a celou řadu dalších úspěchů.

Uplynulé dva roky byly pro bratry Dana a Phila Brooksovi, autory pecek jako Tear You Down (2. týdny na 1. místě v UK Dance Chart) či In Your Eyes (feat. Johny Osbourne), jedná velká jízda. V roce 2011 vydali své debutové a bedlivě očekávané album nazvané prozaicky The Brookes Brothers, natočili videoklipy k trackům Beautiful (feat. Robers Owens) a již zmíněnému In Your Eyes, a aby toho nebylo dost, jejich skladby se objevily na rovných sedmi drum‘n’bassových kompilacích, mezi kterými nechyběly např. ani prestižní výběrovky jako 15 Years Of Hospital Records či Drum & Bass Arena Summer Selection 2012.

Není snad už ani potřeba dodávat, že jejich djský kalendář praská ve švech. Bráchové Dan a Phil aka Brookes Brother mají jednoduše pekelně našlápnuto a před svými stájovými kolegy z labelu Breakbeat Kaos (Pendulum, Flesh, Adam F…) mohou stát více než hrdě bok po boku. Takže se připravte a povinně doražte všichni 1.2.2013 do Brněnského klubu Fléda, protože to bude stát za to.


Předprodej vstupenek: 180CZK+poplatky
Báreček - Fléda
Indies
DPL
vstupenky přes smsticket: zde
vstupenky přes ticketstream: zde
vstupenky přes ticketportal: zde

 

 


other DJs:
IM CYBER (Shadowbox.cz)
+ Mc LOBOTOMIA (Redrumcrew.cz)
SAYKO (Redrumcrew.cz)
TERQUA (Pha)
MUSHKA (Redrumcrew.cz)







přečteno: {hits}1836{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory