čtvrtek, 09 květen 2013 09:56

Chapeau Connection: Nový pravidelný pondělní urban mejdan v Chapeau Rouge Featured

Written by  Tz

Chapeau Rouge patří mezi nejlegendárnější a nejstarší klubová místa v Praze. Klub, který odchoval již pár generací návštěvníků, vzal za poslední roky dramaturgii pevně do rukou a z nočního bárku se postupně stal jeden z nejprogresivnějších pražských klubů. Produkční tým klubu jede stále na plné obrátky a poslední novinkou je pravidelná pondělní akce Chapeau Connection, která odstartovala 6.května.

13. května bude první den v týdnu patřit výhradně francouzskému DJskému importu. Na Chapeau Connection se představí francouzští DJs Tetro a SaidFunkyPeanut. Oba procestovali půlku světa a pendlují mezi Prahou, Bratislavou, rodnou Paříží, Lyonem, Oslo, Berlínem či Dublinem. Oba byli členy úspěšné djské formace Frenchkiss DJs a po zakotvení v Praze se jim zde dostalo přijetí v nejlepších klubech a díky svému širokému hudebnímu závěru získali rezidenturu v Paláci Akropolis nebo v bratislavském Bateliéru. Oba Djs se vydali roku 2011 na sólo dráhu a Peanut přidal i produkci, v které se mu víc než daří, protože nedávno vydal své první EP pod německým labelem Signal. Tihle dva pánové oslní i ta nejrozmazlenější ouška, takže o důvod víc, proč zajít na Chapeau Connection.

20. května se uskuteční v Chapeau Rouge v rámci Freestyle Mondays křest alba Klukovina, jazzrapový počin Honzy Peroutky a kromě Resta či Lary 303 si mohou návštěvníci akce užít i doprovod nejlepších muzikantů nastupující jazz generace. Po skvělém křtu musí následovat i skvělá párty a o tu se v rámci Chapeau Connection postarají DJs: Zagashi a Shock O´. DJ Shock O´ je rezidentem klubu už nějaký ten pátek a může se pyšnit tím, že je schopen bavit publikum různými žánry od klasického hip hopu až třeba po dubstep či house. DJ Zagashi je také víc než zkušený DJ, který si za pár posledních měsíců vybojoval v Chapeau Rouge své ostruhy a umí roztancovat klub jako málokdo, chcete li se nabažit hip hopu, RnB, soulem či funky, pak vás tento večer určitě nezklame.

Poslední Chapeau Connection ovládne 27. května Ty Nikdy label, jmenovitě pak DJ Fatte a Kenny Rough. Kluci chystají od 20:00 producentský workshop a je víc než jisté, že pokud se tvoření beatů věnuješ, můžeš se něco naučit od těch nejpovolanějších, stačí jen dorazit včas a pozorně se dívat a poslouchat. Od deseti se pánové budou věnovat výhradně Djingu a jak je známo, s touhle dvojkou se rozhodně nudit nebudete. DJ Fatte i Kenny Rough patří právem mezi nejrespektovanější DJs u nás a pokud jste navíc fanouškem Ty Nikdy bandičky, pak toto vydání Chapeau Connection nesmíte prošvihnout!

Nu, co dodat, snad jen, že vstup na všechny vydání Chapeau Connection je zdarma a klub pro tuto rezidentní párty nachystal i speciální drinky za super ceny. Každé pondělí si užijete Cuba Libra za 65,-Kč a Connection drink za 50,- Kč! Těšíme se na vás, každé pondělí v Chapeau Rouge!
Odkaz na stránky klubu:
http://www.chapeaurouge.cz/

 

 


 

 

 

 

přečteno: {hits}1978{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory