čtvrtek, 04 červenec 2013 00:00

Beats for love - nová hudební událost v industriální Ostravě! Featured

Written by  Tz

První červencový víkend, respektive 4-6 července zažije naše země, ale hlavně Ostrava naprosto novou a přelomovou událost. Industriální oblast Dolní Vítkovice se změní k nepoznání. Proběhne zde plánovaný největší free festival elektronické taneční hudby. Na 5-ti žánrových pódiích vystoupí jedni z nejlepších Djs z celého světa. Asi největší zázrak této akce je , že proběhne zcela zdarma, bez vstupného. Hlavní cíl této akce je prostřednictvím hudby překonávat bariéry mezi lidmi.

Matrix and Futurebound(UK), John B(UK), Takaaki Itoh(Jap), Olav Basoski(NL) Patrick DSP(Can) a více než 150 dalších Djs a Mcs vystoupí v rámci tohoto 3-denního hudebního eventu. Díky podpoře sponzorů a partnerů návštěvníci této velkolepé akce ušetří za vstupné. „ Dáváme si za cíl vytvořit největší taneční open air párty v České Republice“ dodává jeden z organizátorů akce Kamil Rudolf. Samozřejmostí bude i doprovodný program v podobě workshopů, ohňostrojů, streetartu, tanečních vystoupení a battlů.

 

 

Jedna z nejdominantnějších scén festivalu bude zaměřena na drum and bass a okrajově i na dubstep. Světový unikát spočívá v tom, že se bude hrát přímo z objektu Vysoké pece z 8-mi metrové výšky a v případě nepřízně počasí je zde i nadstřešené stání pro cca 4 tisíce lidí. Vystoupí zde takoví velikání světového drum and bassu jako např: Matrix& Futurebound (UK), John B(UK), Anne Gree(RUS), Cooh/Balkansky(BG), Subcase Djs(BE) a další. Nebude tady chybět ani špička české scény v podání: Forbidden Society, Pixie, Suki, Thiew, Bifidus Aktif, No money a další.

 

Druhá , neméně dominantní scéna bude věnována House music a mezi headlinery této stage patří například legenda světového House Olav Basoski (NL), nebo nadějné producentské duo ze Srbska Wise D & Kobe. Nebude chybět ani české špička DJ Chris Sadler, Tráva , Djane Elite , Denny Bright a další.

 


Techno scéna bude mít rovněž úžasný lineup s headlinery jako Takaaki Itoh (Jap), Patrick DSP(CAN) , Deep Noise (Por). Na scéně věnovené Hip-hopu vystoupí nejlepší Djs naší země. Za zmínku stojí určitě jmnéna jako: Trouble team(Fricky a Flux), Lowa, Chocolatic, Rockstar, Maztah , ne této scéně proběhnou i taneční battle. Reagga PLAYA stage představí třeba britského Jamie Irie, nebo Skunk star, Racktacktek(AUT), Sick head(GER), nebo místní DR Kary a Cocomana.


Takovým lineupem by mohl Beats for love závidět i leckterý festival, kde je i několikaset korunové vstupné. A Beats for love tohle všechno nabízejí ZDARMA! U vstupu bude probíhat jistá eliminace lidí, kteří by snad zde nechtěli přijít za kulturou,ale třeba krást, nebo dělat problémy. Pro hosty tohoto festivalu bude k dispozici i Love Camp v hornickém muzeu Landek , kde můžou přes den obdivovat třeba pravěkou expozici a kde je po skončení festivalového dne přepraví autobusy.
profilech festivalu. Co dodat? Snad jen už aby to bylo!

 

FACEBOOK EVENT

www.facebook.com/events/634390476578368/

 

FACEBOOK PAGE

www.facebook.com/beats.for.love

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory