pátek, 27 září 2013 00:00

Elektra: dánský producent Kölsch a nejen to! / 27. září, Brno

Written by  Tz

Elektra vstoupí do své další sezony, tentokrát s podtitulem “The season of art” a se jménem, které je rozhodně “nejohranější deskou” v Orbithových setech. V rámci svého tour k novému albu “1977” přijede dánský producent Kölsch 27. září do Brna na Flédu.

Tento dánský hitmaker má za sebou pozoruhodnou kariéru, kdy prodal pod různými pseudonymy přes 5 milionů singlů! Aktuálně nejzářivější star labelu Kompakt se představí v live show. Rune Reilly Kølsch začal svou kariéru v roce 1995, když vydal první singl Zone One, kde experimentoval s technem a drum & bassem. V roce 2000 zakládá s nevlastním bratrem Johannesem Torpem projekt “Artificial Funk”. Spolu stvořili hit Together a hlavně “Calabria”, který ale vyšel pod projektem Rune RK. Ten se stal slavným díky rádiové verzi Alexe Gaudina s vokály Crystal Waters, prodalo se ho 5 milionů singlů a tento dánský mladík se zrázu stal celosvětovou komerční celebritou!

Pojďme ale k hudbě, kterou produkuje pod pseudonymem Kölsch a s kterou přijede na Elektru. V roce 2010 se na Kompaktu připojuje k sérii Speicher, kde před ním vydávali Gui Boratto, Voigt & Voigt, Oxia, The Orb nebo DJ Koze. Pod názvem Speicher 68 tehdy vyšel legendární track “Loreley”, o rok později pak jako Speicher 70 i neméně úspěšný “Opa”. Oba dva najdeme i na albu s názvem “1977”, kde je doplňuje i několik novinek včetně “All that matters”, hitu roku 2012, nejprodávanějším trackem labelu Kompakt od dob “Beautiful live” brazilce Gui Boratta.

Kölsch je pro nás aktuálně tím nejlepším, co taneční hudba nabízí.
Jeden náš kamarád po poslechu alba “1977” prohlásil, že kdyby se ho někdo zeptal na definici atmosféry a zvuku party Elektra, tak by mu dal toto album.

 

27.9. - Welcome to the pure “Elektra sound”!

Akce: Prvnich 50 ks vstupenek je k dostani pres SMS ticket za 250,-!!

Kölsch live (DEN, Kompakt)
Orbith, Electrosoundsystem, Elio, Andy Smith

“Hertz Spielplatz” bar stage: AhZ, P.D.CH., krlshp, Naabish, Mario Bush, VJ Clock, VJ HRWG

VJing & Deko by Visualove

Vstupné: 300 / 350

 




Kölsch feat. Troels Abrahamsen - All That Matters (Original)
http://www.youtube.com/watch?v=IrvRK9UW_Vk

Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination Calabria (HD)
http://www.youtube.com/watch?v=LgFJJ77w2nA

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory